Головна Новини Політика внутрішня політика Офіцери з Росії в ОРДЛО крадуть гроші для виплат особовому складу - українська розвідка
commentss НОВИНИ Всі новини

Офіцери з Росії в ОРДЛО крадуть гроші для виплат особовому складу - українська розвідка

Російське військове керівництво посилює контроль та військовий моніторинг діючого стану справ

9 листопада 2021, 18:50
Поділіться публікацією:

Представники командування збройних сил РФ на окупованих територіях розкрадають гроші, які мають виплачувати там службовцям підпорядкованих підрозділів. Про це інформує ГУ розвідки українського оборонного відомства.

 Офіцери з Росії в ОРДЛО крадуть гроші для виплат особовому складу - українська розвідка

В ОРДЛО привласнюють кошти для виплати особовому складу (фото з відкритих джерел)

За  їх інформацією, російське військове керівництво посилює контроль та військовий моніторинг нинішнього стану справ у військових підрозділах, які входять до оперативної групи окупаційного війська.

Зараз у військових з’єднаннях  уточнюють укомплектованість особового складу, разом з тим перевіряють  який стан обслуговування наявного озброєння та військової техніки.

Військовими комісіями виявлено чимало фактів розкрадання російськими офіцерами, які очолювали ці збройні підрозділи, чималої кількості коштів, що виділялися як грошове забезпечення особовому складу таких військових формувань. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, чому росіяни раптово розпочали навчання бойовиків на ДонбасіЗбройні сили Російської Федерації (РФ) продовжують нарощувати бойову міць своїх підрозділів на окупованих територіях Донбасу. 

За інформацією українських розвідників, з початку поточного тижня на полігонах окупантів зросла інтенсивність проведення заходів бойової підготовки. Зокрема, занять під час зборів артилеристів, мінометників, гранатометників, кулеметників, розвідників, снайперів, зв’язківців, саперів і фахівців інших спеціальностей. Також українські військові з'ясували, що контроль за проведенням зборів та інших заходів бойової підготовки підрозділів окупантів здійснюють групи кадрових російських офіцерів штабу 8 армії Південного військового округу ЗС РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини