Головна Новини Політика внутрішня політика Один із лідерів Партії регіонів, звинувачений у держзраді, втік до Москви, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Один із лідерів Партії регіонів, звинувачений у держзраді, втік до Москви, - ЗМІ

За інформацією програми "Схеми", екс-депутат Єфремов, звинувачений у держзраді, втік до Москви

23 жовтня 2023, 16:08
Поділіться публікацією:

Обвинувачений у держзраді колишній голова фракції "Партії регіонів" у Верховній Раді Олександр Єфремов вже після початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну зміг втекти до Москви. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляють "Схеми".

Один із лідерів Партії регіонів, звинувачений у держзраді, втік до Москви, - ЗМІ

Олександр Єфремов. Фото: Getty Images

У матеріалі йдеться, що Єфремов виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення РФ, але тільки не напряму до Росії, а через Словаччину. З того часу одіозний нардеп в Україні більше не з'являвся. За інформацією "Схем", зараз Єфремов у повному порядку проживає у російській столиці.

Журналісти з'ясували, що перед 24 лютого, коли Росія і почала повномасштабне вторгнення Єфремов неодноразово бував у РФ. Востаннє у лютому 2022 року.

Автори журналістського розслідування зазначають, що Єфремов проживає у Москві в елітних апартаментах у житловому комплексі "Тріумф-Палас". Ця нерухомість записана на його сина – Ігоря Єфремова. Площа нової оселі українського політика становить понад 650 квадратних метрів. Орієнтовна вартість – близько 4 млн доларів.

Журналістам вдалося навіть роздобути новий російський номер топового "регіонала". Єфремов прийняв вхідний дзвінок, підняв слухавку, але так і не зумів відповісти на запитання — що він робить у столиці країни-агресора і як довго там має намір перебувати.

В Офісі генпрокурора України журналістам "Схем" розповіли, що Олександр Єфремов справді перебуває у статусі обвинуваченого за низкою статей, але не має запобіжного заходу і в розшук не оголошувався.

Читайте також на порталі "Коментарі" – колишньому народному депутату Євгену Мураєву повідомили про підозру у державній зраді. Він через проросійський телеканал "Наш" намагався розповсюджувати тези російської пропаганди в Україні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – прирівняти корупцію до держзради: чи є в цьому сенс – що може бути ефективнішим.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини