Головна Новини Політика внутрішня політика Новинський відреагував на санкції РНБО: каже, що завжди вважав себе патріотом України
commentss НОВИНИ Всі новини

Новинський відреагував на санкції РНБО: каже, що завжди вважав себе патріотом України

Політик і бізнесмен має намір оскаржувати санкції в українських та міжнародних судах

3 грудня 2022, 12:00 comments1263
Поділіться публікацією:

Екс-нардеп і бізнесмен Вадим Новинський звинуватив Раду нацбезпеки та оборони у переслідуванні через релігійні переконання у зв'язку з запровадженням щодо нього санкцій. Як передає видання "Коментарі", свою позицію політик оприлюднив на сторінці в соцмережі Facebook.

Новинський відреагував на санкції РНБО: каже, що завжди вважав себе патріотом України

Вадим Новінський. Фото: Facebook Вадима Новинського

"Рішення РНБО про застосування до мене персональних санкцій я розцінюю як переслідування через релігійні переконання. Жодних інших підстав для накладання санкцій не існує", — написав Вадим Новинський у Facebook.

При цьому він додав, що свідомо ухвалив громадянство України, бо вважає себе її патріотом.

За словами Новинського, він завжди виступав за територіальну цілісність України, підтримував її економіку. Наразі, впевнений екс-нардеп, проти нього введено санкції лише за те, що він послідовно підтримував УПЦ. Тому політик готується звернутися до міжнародних судів, аби відстоювати свої інтереси.                                                                                                                                                                

Читайте також на порталі "Коментарі" — під час звернення до українців президент України Володимир Зеленський, серед іншого, говорив про УПЦ та санкції проти цієї релігійної організації. Наголосивши, зокрема, на РНБО розглядали "зв'язки окремих релігійних кіл з державою агресором". Експерти спеціально для видання "Коментарі" оцінили ці кроки.

Також видання "Коментарі" повідомляло – в Інституті вивчення війни пояснили, чому у Путіна активно просувають тему переговорів з Україною та Заходом, але насправді ні про який світ навіть не збираються розмірковувати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

3 грудня 2022, 12:32

Патріот разом з усім бородатим пантеоном корумпованих православних старців: Єрмак Зе Данілов Рінат Порошенко Кличко Садовий Яценюк Косюк ... Грошей з відшкодованого ПДВ вистачить на всі суди.


Новини