Головна Новини Політика внутрішня політика Нові кадрові російські офіцери з'явились в ОРДЛО – розвідка
commentss НОВИНИ Всі новини

Нові кадрові російські офіцери з'явились в ОРДЛО – розвідка

Окупаційні війська підсилюються росіянами, населення чує фейкові новини про українську армію

26 листопада 2021, 16:33
Поділіться публікацією:

Головне управління розвідки стежить за подіями на тимчасово-окупованих територіях. Актуальна інформація опублікована прес-службою відомства.

Нові кадрові російські офіцери з'явились в ОРДЛО – розвідка

ГУР збирає розвідувальні дані про ситуацію в ОРДЛО - ілюстративне фото з мережі

Розвідники звітують про активізацію кадрових російських військових в ОРДЛО та про випадкові жертви серед бойовиків, у яких звинувачують Збройні сили України.

РФ продовжує направляти кадрових офіцерів та контрактників для підсилення незаконних збройних формувань на окупованих частинах Донецької та Луганської областей. Вони приєднуються до 1-ої та 2-ої військових частин ОРДЛО. Українські правоохоронці стверджують, що іноземців залучають до роботи розвідувально-диверсійних підрозділів, а також саперів.

Саме з роботою саперів та диверсантів пов'язана частина втрат, які несуть окупаційні війська. Зокрема, спершу вони мінують території біля населених пунктів, а потім самі ж, через власну необачність, на них підриваються. Після цього пропагандистські ЗМІ дискредитують українську армію: говорять, що насправді жертви з'явились від диверсій Об'єднаних сил.

Тим часом в зведенні про ситуацію від 26 листопада 2021 р вказано, що українські військові займаються розмінуванням та знищенням мін. Зокрема, було звільнено від вибухонебезпечних предметів 3,5 га земельних ділянок і підірвали 140 мін. Також повідомляється, що бойовики порушували режим тиші біля 10 населених пунктів: Луганського, Авдіївки, Лебединського, Південного, Новотошківського, Катеринівки, Папасної, Новоолександрівки, Красногорівки, Світлодарська. 

Видання "Коментарі" нагадує, що попередні зведення української розвідки свідчать про активізацію військових навчань, які проводять за підтримки російських інструкторів в ОРДЛО. Детальніше про це можна дізнатись про статті за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини