Головна Новини Політика внутрішня політика Німченко: ВР не займається розглядом питань, які на сьогоднішній день є першорядними
commentss НОВИНИ Всі новини

Німченко: ВР не займається розглядом питань, які на сьогоднішній день є першорядними

Василь Німченко висловив свою думку щодо судової влади в Україні

22 лютого 2022, 18:51
Поділіться публікацією:








Народний депутат від партії "Опозиційна платформа – За життя" Василь Німченко вважає, що Верховна Рада не займається розглядом питань, які на сьогодні є першорядними для України. Про це він заявив, спілкуючись із журналістами у кулуарах Верховної Ради, зраджує сайт "112".

Німченко: ВР не займається розглядом питань, які на сьогоднішній день є першорядними

Василь Німченко. Фото - ОПЗЖ

Василь Німченко заявив, що до Кабміну, до парламенту та до влади загалом залишається дуже багато питань, зокрема, про те, які дії планується вживати для зменшення тарифів, та як протистояти розпочатій ідеологічній та інформаційній війні проти України.

На думку Василя Німченка: "Знакових законів не було винесено до зали, зокрема й наших законопроєктів від ОПЗЖ. Про законопроєкти щодо судової реформи – ми її вже й так зареформували".

Німченко вважає, що в Україні нібито немає судової влади.

За словами Василя Німченка, відсутність незалежності судової влади в Україні підтверджується і рішеннями, що приймаються судами щодо голови політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктора Медведчука, який уже дев'ятий місяць незаконно перебуває під домашнім арештом.

"Ви бачите, що коїться стосовно Віктора Медведчука. Печерський райсуд 38 днів не може відправити кримінальну справу в апеляцію, тим самим позбавляючи людину можливості захищати своє право. Адже йдеться про позбавлення волі, про позбавлення, зокрема, і свободи переміщення Віктора Володимировича". Він, на жаль, не може захистити своє право", – наголосив парламентарій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини