Не тільки Тищенко: ЗМІ показали, як Тимошенко зустріла початок нового року у Дубаї

Голову фракції "Батьківщина" Юлію Тимошенко помітили у Дубаї. Журналісти зняли її на відео на пляжі. Побачивши людей із камерами, Тимошенко пішла

Відомий український політик, нардеп лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко розпочала новий рік у Дубаї (ОАЕ). Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у розслідуванні журналіста "УП" Михайла Ткача.

Повідомляється, що Тимошенко проводила час на віллі п'ятизіркового готелю "Kempinski" на насипному острові Палм-Джумейра. За твердженням джерел УП у Дубаї, Тимошенко веде обережний спосіб життя. Її неможливо побачити, наприклад, на набережній, де вранці та ввечері люблять гуляти тутешні відпочиваючі.

Залишаючи приміщення, лідер "Батьківщини" з обережності сідає в авто не на вулиці, а в підземному паркінгу. Проте журналістам вдалося спостерігати за відпочинком Тимошенко та її чоловіка на приватному закритому пляжі готелю 5 січня. Однак, як тільки Тимошенко помітила увагу до себе, вона одразу залишила пляж.

Зазначимо, вчора спалахнув скандал із нардепом "Слуги народу" Миколою Тищенком, який не соромлячись заявив, що він за кордоном, у сонячному Таїланді.

Скандальний нардеп-"слуга" Микола Тищенко вирушить до Таїланду, щоб, як він запевняє, зустрітися з українською громадою та провести там депутатський прийом. Голова фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Давид Арахамія заявив, що Тищенка планують виключити із фракції "Слуга народу" (вже зроблено), а також із партії. І це вже зроблено. Чому СН, яка так довго терпіла витівки Тищенко, нарешті, вирішила його покарати? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також "Коментарі" писали – США визнали ПВК "Вагнера" міжнародною злочинною організацією: про що говорить це рішення.