Головна Новини Політика внутрішня політика НАЗК позивається до "Демократичної сокири": стала відома причина
commentss НОВИНИ Всі новини

НАЗК позивається до "Демократичної сокири": стала відома причина

У партії всі звинувачення відкидають

22 жовтня 2021, 21:00
Поділіться публікацією:

НАЗК позивається до "Демократичної сокири" за відсутність у звіті партії інформації про оплату макетів, які активісти "Демократичної Сокири" використали під час акції. Про це повідомляє політична партія "Демократична Сокира".

 НАЗК позивається до "Демократичної сокири": стала відома причина

НАЗК хоче засуди політичну партію (фото з відкритих джерел)

Як стверджують представники цієї політичної сили, це — не єдина претензія, але інші не гірше демонструють пріоритети і ретельне ставлення до деталей з боку НАЗК. Зокрема, антикорупційне агентство помітило, що у звіті партії немає наступної інформації: хто привозить на акції прапори, плакати, тримачі, хто оплатив zoom-конференцію під судом, дані про придбання банок з головами політиків для вуличної акції; вартість годівниць для пташок, які активісти вішали у парках, звіт про згадки про партію іншими особами.

При цьому "Демократична Сокира"звертає увагу на те, що мільйонні пожертви на партію від пенсіонерів, які, згідно зі звітом за передостанній квартал 2020 року, отримала партія "Слуга народу", увагу НАЗК не привернули. На цю деталь звернули увагу тільки громадські активісти.

Важливо, що  жодна з великих парламентських партій досі не подала звіт за останній квартал 2020 року, НАЗК все ж це явище  помітило. Саме тим, що подало позов до ДемСокири, яка подала звіт вчасно.

"За останні півтора року парламентські партії витратили 1,5 млрд гривень коштів з кишень громадян України. На наступний рік уряд пропонує виділити на їх утримання 886 млн наших з вами гривень. Якщо пріоритети НАЗК не зміняться, то громадяни України зможуть дізнатися тільки те, хто привіз тримач для плаката на акцію партії, яка, при цьому не має державного фінансування та існує виключно на гроші своїх прихильників",- заявили у партії.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що лідер "Демократичної Сокири" розповів про плани політичної сили.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини