Головна Новини Політика внутрішня політика НАЗК подякувало міністру оборони Росії: відома причина
commentss НОВИНИ Всі новини

НАЗК подякувало міністру оборони Росії: відома причина

У НАЗК заявили, що Шойгу сприяв прискоренню ліквідації окупантів

10 березня 2022, 23:55
Поділіться публікацією:

Керівник Національного агентства з питань запобігання корупції  Олександр Новіков відправив лист-подяку на адресу  міністра оборони РФ Сєргєя Кужугетовича Шойгу.  Про це інформує сайт агентства.

НАЗК подякувало міністру оборони Росії: відома причина

Олександр Новіков подякував Шойгу (фото з відкритих джерел)

В тексті  листа  Новіков  висловив  вдячність  "за неоціненний внесок"   що російські оборонні  ресурси для агресії на нашу країну  було розкрадено ще тоді, коли вони  накопичувались на кордоні. 

Як зазначив у своєму посланні посадовець, російський міністр оборони, що брав участь в процесі  розкрадення  російських бюджетних коштів,  тим самим  виявив сприяння з  прискорення ліквідації загарбників  на території нашої суверенної  країни. Задукоментовані свідчення корупції, що вплинули на "боєздатність"  російських військових підрозділів такі: бронежилети вояків зроблені з картону.  Натомість мають бути  броньовані пластини. В такі  "бронежилети"  були одягнені  члени екіпажу полоненого російського бронеавтомобіля Барнаул-Т.

Експлуатація  для перевезення  військових авто ЗИЛ-130. Крім "комфорту", що відчують ворожі солдати, сидячи у відкритих  кузовах, коли на українській території  березневий  мороз, швидкість  цього військового авто та  яскраве  аквамаринове забарвлення кузовів  дають наснагу представникам  сил  регіональної територіальної оборони ефективно  відпрацьовувати тренувальні навички при експлуатації сучасного озброєння на такі  легкі мішені.

Новіков резюмував, що як  керівник органу, відповідального за виявлення та запобігання конфлікту інтересів, не зміг  пройти повз  наступний  факт.  В  середині картонних бронежилетів були наявні пам’ятки "Про порядок виявлення корупційних та інших порушень при виявленні конфлікту інтересів у військових підрозділах".

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Шойгу розповів про мету російської армії в Україні.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини