Головна Новини Політика внутрішня політика "Навряд чи хтось поспівчуває". У ЗСУ прокоментували можливу відставку Сирського
commentss НОВИНИ Всі новини

"Навряд чи хтось поспівчуває". У ЗСУ прокоментували можливу відставку Сирського

Серед солдатів не буде багато співчуваючих відставці Сирського

4 липня 2024, 22:59
Поділіться публікацією:

Керівництво України хоче звільнити Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського. Серед солдатів навряд чи знайдуться ті, хто поспівчуває Сирському, вважає офіцер ЗСУ Микола Мельник.

"Навряд чи хтось поспівчуває". У ЗСУ прокоментували можливу відставку Сирського

ОП не задоволений Сирським. Фото з відкритих джерел

"Сирського мінусують", — так офіцер ЗСУ прокоментував новину про те, що Головнокомандувач ЗСУ кинув виклик Зеленському, сказавши йому, що відсутність підтримки з повітря перетворить контрнаступ на м’ясорубку.

За словами військового, якщо Сирського відправлять у відставку, то "навряд чи хтось із солдатів йому поспівчуває", оскільки "його дуболомна стратегія дає йому абонемент в пекло вже за життя".

"Але коли Офіс президента мінусує чергового Головнокомандувача ЗСУ через ревнощі, то в мене виникає питання, наскільки "кастрованого котика" Андрій Єрмак готовий бачити Головнокомандувачем", — додав Микола Мельник.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни просунулися в районі Нью-Йорку та Красногорівки. Це вже не дзвіночок, а набат, який сповіщає про наближення катастрофи, пише офіцер ЗСУ Микола Мельник. "Близько тижня назад я писав про системні проблеми та наміри ворога ліквідувати Торецький укріпрайон, при чому, можливо, не фланговим охопленням, а в лоб, та про необхідність, економлячи солдатів, відходити на висоти, які є перед Покровським", — відзначив Микола Мельник.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що президент Володимир Зеленський розповів, чого очікує Україна від саміту НАТО, який відбудеться у Вашингтоні 9-11 липня. Президент розповів, що Україна хотіла б отримати запрошення вступити до Альянсу, але вже знає, що не отримає. "Ми хотіли б отримати щось схоже на запрошення до НАТО. Це був би знак, що ніхто не боїться Путіна і що всі впевнені у світовому лідерстві США", — заявив він.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини