Головна Новини Політика внутрішня політика Наступне засідання РНБО: коли відбудеться і що будуть обговорювати
commentss НОВИНИ Всі новини

Наступне засідання РНБО: коли відбудеться і що будуть обговорювати

Деякі політики повідомляють, що РНБО може зібратися вже в цю п'ятницю, 30 квітня

28 квітня 2021, 13:44
Поділіться публікацією:

Чимало українців із нетерпінням чекають уже звичних засідань Ради нацбезпеки і оборони. Як показали події останніх місяців, РНБО активно беруть участь у внутрішній боротьбі з російською пропагандою, контрабандою та іншими негативними явищами. Деякі українські політики розповіли, коли може відбутися наступне засідання Ради.

Наступне засідання РНБО: коли відбудеться і що будуть обговорювати

Засідання РНБО. Фото: Цензор.Нет

За словами нардепа від "Слуги народу" Ірини Верещук, РНБО може зібратися для обговорення питань уже 30 квітня. Про таку заяву політика повідомляє ICTV.

Як пояснила Верещук, члени Ради, швидше за все, будуть говорити на тему безпеки країни. На її думку, загроза нападу Російської Федерації залишається не менше гострою, ніж тижнями раніше. Депутат підкреслила, що поки противник злегка відступив лише на "інформаційному фронті".

Ймовірно, такі прогнози Ірина Верещук зробила після доручення президента Володимира Зеленського до РНБО. Як відомо, перед цим, 27 квітня, держави побував із поїздкою в Херсонській області, обговоривши з місцевими чиновниками та главами підрозділів правоохоронних органів питання нацбезпеки на півдні України.

Цікаво, що в Офісі президента припущення Верещук не підтвердили, повідомляє "Україна 24". За словами заступника голови керівника ОП Кирила Тимошенка, засідання Ради нацбезпеки завдяки дорученню Зеленського обов'язково відбудеться. Однак чиновник вважає, що це станеться, ймовірно, не раніше, ніж через кілька тижнів.

При цьому Тимошенко також нагадав про робочий візит президента на Херсонщину і його спілкування з місцевою владою.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, як, за інформацією Держприкордонслужби, просувається відведення російської армії від східної українського кордону.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, яким чином санкції РНБО торкнулися вітчизняних митників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини