Головна Новини Політика внутрішня політика Народний депутат Олексій Гончаренко тонко потроллив Зеленського в своєму новорічному привітанні
commentss НОВИНИ Всі новини

Народний депутат Олексій Гончаренко тонко потроллив Зеленського в своєму новорічному привітанні

Нардеп назвав Зеленського клоуном, а його команду "зеленню"

31 грудня 2020, 17:14 comments1073
Поділіться публікацією:








Опозиційний нардеп Олексій Гончаренко, як то кажуть, убив двох зайців: він записав відеозвернення-привітання з новорічними святами, одночасно "потроллив" Зеленського. Гончаренко звертається до українців, нібито із залу, де йде концерт "95 кварталу" за участю Зеленського. Там розігрується сцена, де Зеленський зі спущеними штанами грає на фортепіано, але аж ніяк не руками. В цей час опозиціонер відвертається від сцени та звертається до своїх глядачів:

Народний депутат Олексій Гончаренко тонко потроллив Зеленського в своєму новорічному привітанні

"Ну як вам цей рік, насміялися? Римляни говорили, що історія держави — це історія їх правителів. І вони створили велику державу. А подивіться на цього "клоуна". Це і є сучасна історія України. Смішно? Вже не дуже. Соромно? Так. Як жалюгідний блазень на троні короля ", — звернувся до українців Гончаренко.

Крім того, народний обранець згадав, як минулого року у своєму зверненні він рекомендував позбутися "зелені". Посилаючись на результати осінніх виборів, він стверджує, що це вдалося зробити.

"Ми викинули "зелень", а в наступному році пора викидати та "клоуна". З Новим роком, українці!", — зазначив Олексій Гончаренко.


Раніше "Коментарі" писали про те, що після того, як столичний суд Печерського району вирішив забрати у Національного антикорупційного бюро кримінальне провадження про корупційні діяння екс-міністра екології, де мова йде про суму в 5 млн доларів, НАБУ оприлюднило частину аудіо- та відеоматеріалів.

Крім того, порталу стало відомо про те, що молода дружина українського народного артиста Віктора Павліка, а за сумісництвом і виконавчий директор Катерина Павлик, в дівоцтві Репяхова, на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм розповіла про те, що стало з її почуттями до чоловіка за останній рік.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини