Головна Новини Політика внутрішня політика Нардепка розкритикувала Зеленського через прохання не втручатись військових у політику
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардепка розкритикувала Зеленського через прохання не втручатись військових у політику

Народний депутат Ірина Фріз прокоментувала заяви Володимира Зеленського щодо військових у політиці.

22 листопада 2023, 15:13 comments1567
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Народна депутатка, членкиня Комітету ВР з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Ірина Фріз відреагувала на інтерв’ю президента України Володимира Зеленського у якому він закликав військових не йти в політику.

Нардепка розкритикувала Зеленського через прохання не втручатись військових у політику

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

В ефірі телеканалу "Еспресо" Ірина Фріз заявила, що заяви Зеленського є його особистою позицією та вказала, що у президента "занадто велике его".

"Він робить такі кроки виключно для того, щоб втримати власний рейтинг. Саме це є передумовою зіткнення політики та військових", — стверджує народна депутатка.

Членкиня Комітету ВР з питань нацбезпеки наголосила, що в такому разі політики також мають менше впливати на рішення військових.

"Якщо ми говоримо, що військові не мають втручатися в політику, то мені б хотілося сказати, щоб й політики не втручались в розробку операцій та виконання бойових завдань", — сказала Ірина Фріз та додала, що результати на фронті могли бути кращими, якби "політики та Офіс президента менше втручалися" у діяльність Залужного.

Нагадаємо, що президент України в інтерв'ю для видання The Sun розповів, що втручання в політику ставить під загрозу національну єдність. Зеленський це пояснив тим, що в такому разі військові на фронті будуть діяти, як політики.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, скільки українців вірить у конфлікт між президентом Володимиром Зеленським та головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним.

Також "Коментарі" писали, що в цьому ж інтерв'ю Зеленський розповів про спроби Путіна організувати його вбивство. На такі заяви відреагував заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитрій Медвєдєв.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини