Головна Новини Політика внутрішня політика Нардеп від "ОПЗЖ" готовий запропонувати свої майданчики в соцмережах для обговорення нової національної ідеї українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп від "ОПЗЖ" готовий запропонувати свої майданчики в соцмережах для обговорення нової національної ідеї українців

Нардеп Ренат Кузьмін запрошує до активної дискусії всіх українців на свої акаунти в Facebook і Telegram

22 червня 2020, 21:02 comments1029
Поділіться публікацією:

Народний депутат України від "Опозиційної платформи – За життя" Ренат Кузьмін запропонував використовувати свої представництва в Facebook і Telegram як майданчик для громадських дискусій про нової національної ідеї для України. Про це політик написав на своїх соціальних платформах в Facebook і Telegram.

Нардеп від "ОПЗЖ" готовий запропонувати свої майданчики в соцмережах для обговорення нової національної ідеї українців

"Ніхто не може знати краще за нас, як нам жити, тому ми повинні самі створити нову національну ідею і перезавантажити державу в інтересах народу, до чого закликаю приєднуватися всіх бажаючих", — зазначив Кузьмін.

При цьому він додав, що для участі в дискусії зовсім не має значення, яку політичну позицію займає учасник, полягає в партіях чи ні.

"Цей проект не партійний, і не політичний. Він не має відношення до цілей та завдань якихось конкретних політичних партій України — це суспільно-соціальна ініціатива. І кожен, хто вважає своїм обов'язком рятувати країну, виводити її з кризи, і робити Україну успішною і процвітаючою країною, кожен, хто цього хоче, може приєднатися до нашої ідеї". — підсумував нардеп, додавши, що особисто готовий обговорювати розумні пропозиції та аргументи від тих, хто відгукнеться на його проект.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в партії "Голос" розповіли про корупцію в парламенті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини