Головна Новини Політика внутрішня політика Нардеп Трухін зібрався "збити" главу бюджетного комітету за спиною у Зеленського, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп Трухін зібрався "збити" главу бюджетного комітету за спиною у Зеленського, - ЗМІ

Боротьба за контроль над комітетом нібито зав'язалася після інформації про майбутню відставку нинішнього глави бюджетного комітету Юрія Арістова

3 жовтня 2021, 16:00
Поділіться публікацією:

Член бюджетного комітету Верховної ради й учасник резонансного ДТП з шістьма потерпілими Олександр Трухін нібито організував таємну зустріч з рядом інших членів комітету в офісі в БЦ "Парус". На засіданні нібито обговорювалося захоплення влади в комітеті, плани по маніпулюванню міністром фінансів та Офісом президента, йдеться в публікації на сайті "Голос".

Нардеп Трухін зібрався "збити" главу бюджетного комітету за спиною у Зеленського, - ЗМІ

Нардеп Трухін задумав революцію в бюджетному комітеті (фото з відкритих джерел)

Посилаючись на аудіоматеріали зустрічі, журналісти відзначають, що на зустрічі нібито обговорювалося питання відставки чинного глави комітету Юрія Арістова. Відзначимо, що сам запис сайт ОРД, на який посилається "Голос", так і не опублікував.

"Однозначно треба (звільняти Арістова, — Ред.), але ми кров не пускаємо, ми голову знімати не можемо, не маємо права. Робити цього ми не будемо. Це політичні речі. Там недовіра або ще щось. (Не будемо, — Ред.) створювати прецедент, битися головою об стіну, як бився аграрний комітет ", — заявив учасник зустрічі з голосом, схожим на голос депутата Олександра Трухіна.

Водночас він запропонував тиснути на міністра фінансів Сергія Марченка у своїх інтересах. "Важливо, щоб все було злагоджено і працювало ... Міністр фінансів веде переговори з тією групою людей, або з тією людиною, хто представляє людей, які приймають рішення. Тобто, якщо це все відбувається в присутності Сергія Михайловича (Марченко — міністр фінансів України, — ред.), він чітко розуміє, ось повірте мені, це буде для нього сигнал в переговорній позиції. він буде чекати зустрічі з колективом нашим, який скаже: "Сергію, тобі треба, давай сядемо складемо, щоб воно тобі не рвало. Зрозуміло, що тут буде підключатися і Кирило, і буде якось ліпиться цей колобок. Для Сергія Михайловича це буде дуже важливо, я так думаю. Бачити, чітко розуміти. І коли він побачить, що за переформатування комісій прийнято рішення такою кількістю присутніх, і хто ці присутні. Він же всіх вас знає як осудних, серйозних людей. Це робоча група з питань бюджету, за кодексом, заміна підкомітетів. Я думаю, йому далі не треба пояснювати ... ", — запропонував Трухін.

Журналісти "Голос" пишуть, що при цьому Олександр Трухін нібито вважає нормальним, що Офіс Президента не помітить змін в бюджетному комітеті. "Для мене особисто начальник — президент і хлопці з Офісу президента ... Чи помітять вони специфічне голосування в комітеті? Дивіться, ОП і президент, повірте мені, у них є якісь один, два, три, чотири, п'ять, десять важливих питань в протягом року, все. Правильно? Але якщо вони будуть дзвонити "в рельсу" і когось із нас збиратимуть і щось говорити ... одного, двох, не має значення, решта будемо говорити: "віримо, звичайно, віримо, а можна, щоб нам теж подзвонили. Ми всі віримо. Але хіба мало, провід обірвався", — запропонував депутат.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини