Головна Новини Політика внутрішня політика Нардеп "Слуги народу" купив телеканал
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп "Слуги народу" купив телеканал

Журналістам стало відомо, що "4 канал" Ковальов викупив у екс-нардепа Дмитра Добродомова

28 грудня 2021, 10:20 comments1354
Поділіться публікацією:

Серед медійників нині обговорюється придбання "4 каналу" діючим нардепом від президентської партії "Слуга народу" Олексієм Ковальовим. Про це повідомляє "Українська правда", посилаючись на власні джерела.
Співрозмовники "Української правди" серед працівників каналу розповіли, що народний депутат особисто був присутнім, навіть, під час новорічного корпоративу "4 каналу". І саме під час святкування  його представили колективу як нового власника. Також відомо, що Ковальов  підписав угоду про невтручання у редакційну політику.

Нардеп "Слуги народу" купив телеканал

Нардеп "Слуги народу" Олексій Ковальов купив телеканал. Фото з Facebook

У відкритих даних є інформація, що засновником ТОВ "ТРК "ІНТЕРРАДІО" є юридична особа -  Олексій Ковальов.

"Його частка власності становить 100%. Сума статутного фонду оцінена у розмірі  4 363 511 грн. А от кінцевими бенефіціарними власниками телеканалу, які "мають прямий вирішальний вплив" є Іван та Наталія Ковальови. Як припускають жірналісти, це ймовірно, батьки нардепа," — йдеться у повідомленні видання "УП".
Нині офіційних коментарів нардеп журналістам з приводу купівлі медіа не надає. Обіцяє офіційну позицію повідомити пізніше.  Попереднім власником каналу був екс-нардеп Дмитро Добродомов. Він купив "4 канал" у лютому цього року. Він від коментарів журналістам також утримується.

Нагадаємо, раніше у ЗМІ поширювали інформацію про те, що Олексій Ковальов потрапив у ДТП на трасі Київ-Одеса на автомобілі марки Mercedes-Benz S 560 2018 року випуску, якого не було у декларації нардепа.

Читайте також: Як скоротити суми у платіжках за опалення: експерт назвав спосіб



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини