Головна Новини Політика внутрішня політика Нардеп розповіла, чому гнів Мецгера - це не емоції, а спроба приховати злочин по фінансуванню тероризму
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп розповіла, чому гнів Мецгера - це не емоції, а спроба приховати злочин по фінансуванню тероризму

Гнів Євгена Мецгера виник після питання журналіста про кредит, наданому державним банком особам і компаніям в так званій «ДНР»

6 жовтня 2021, 16:20
Поділіться публікацією:

Сьогодні про скандал керівництва "Укрексімбанку" з журналістами "Схем" говорять всі. При цьому не всі говорять про те, що фраза "вируби його, Володя" стала реакцією Євгенія Мецгера на питання журналіста про кредит, наданий державним банком особам і компаніям в так званій "ДНР". І це дуже важливо. Як інформує видання "Коментарі", про це на своїй сторінці в Facebook пише нардеп фракції "Європейська Солідарність" Вікторія Сюмар.

Нардеп розповіла, чому гнів Мецгера - це не емоції, а спроба приховати злочин по фінансуванню тероризму

Євген Мецгер Фото: 24 канал

Народний депутат зазначає, ця ситуація не про те, що керівнику "Укрексімбанку" не сподобалися питання, і він відреагував занадто емоційно. Це виглядає на приховування злочину. Злочину по фінансуванню тероризму.

"Це робить Мецгер, людина Зеленського з Кривого Рогу. І це цікавий бумеранг за спробу Банкової зобразити "держзраду" за покупку вугілля в 2014 році в українських державних шахт! Ще задовго до їх всяких там "націоналізацій" бойовиками квазіреспублік. І в умовах енергоблокади України з боку Москви в складну зиму 2014-го...", — зазначає Вікторія Сюмар.

Вона додає, ось зараз цей бумеранг чітко покаже, хто кого кредитував на окупованих територіях, і як Володимир Зеленський забезпечить енергонезалежність України в значно більш благополучний 2021-й рік.

Читайте також на порталі "Коментарі" — керівник "Укрексімбанку" Євген Мецгер визнав, що був не правий і попросив вибачення у журналістів "Схем", а також всього журналістського цеху України.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло — програма журналістських розслідувань "Схеми" відновила віддалені кадри нападу на журналістів в будівлі "Укрексімбанку".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини