Головна Новини Політика внутрішня політика Нардеп: Лукашенко вже готовий зрадити Путіна – точаться торги про те, скільки заплатять
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп: Лукашенко вже готовий зрадити Путіна – точаться торги про те, скільки заплатять

Нардеп Олексій Гончаренко вважає, що Захід може спробувати розколоти окупантів

1 березня 2022, 11:00 comments8018
Поділіться публікацією:

Захід від початку все зрозумів і став переманювати самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка на свій бік. Жодних ніжностей і поцілунків: звичайне бажання розколоти фашистів хоча б на два табори. Здається, валюта була ідеально підібрана. Як передає портал "Коментарі", про це у телеграм пише нардеп Олексій Гончаренко.

Нардеп: Лукашенко вже готовий зрадити Путіна – точаться торги про те, скільки заплатять

Олександр Лукашенко. Фото: з відкритих джерел

"Чим перекупити військового злочинця, який із будь-якими грошима отримає смертний вирок? Лише гарантіями безпеки. Ви у фільмах це бачили, "пішов на угоду зі слідством" та поїхав за програмою захисту свідків. Поки що Лукашенко ладен слати сюди гарматне м'ясо. Дозволяє росіянам запускати ракети зі своєї території, ставши учасником військових злочинів", – написав Олексій Гончаренко.

Політик радить не радіти завчасно. При цьому слід усвідомити, що сам факт переговорів, на які Захід йде дуже охоче – ознака того, що Лукашенку готові говорити в Мінську. Ключ підібраний, торгуються лише за його ціну.

"Путін, картопляний Муссоліні вже на другий день війни за твоєю спиною торгується?", – запитує Олексій Гончаренко.

Зазначимо, учора у Лукашенка відбулася розмова з президентом Туреччини Ердоганом, у якій він висловив надію, що війна в Україні не переросте на планетарну.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в ООН підрахували втрати серед мирного населення України у війні з Російською Федерацією. Найбільше гине громадян України після ракетного обстрілу та бомбардувань мирних міст України окупантами. Багато людей лишаються під завалами, пошуки проводять рятувальники та небайдужі громадяни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини