Головна Новини Політика внутрішня політика Нардеп Кузьмін заявив, що Медведчука намагалися ввести в оману, щоб він не з'явився до суду
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп Кузьмін заявив, що Медведчука намагалися ввести в оману, щоб він не з'явився до суду

Лідера "ОПЗЖ" свідомо хотіли ввести в оману, щоб потім звинуватити у зриві судового засідання

17 грудня 2021, 14:25
Поділіться публікацією:

На сьогодні, 17 грудня, було призначено розгляд апеляції на домашній арешт лідера партії "Опозиційна платформа – За життя", нардепа Віктора Медведчука. Але секретар суду навіщось поінформував адвокатів політика, що засідання переноситься і Медведчуку бути присутнім у суді не потрібно. Якби Віктор Медведчук повірив цьому повідомленню і не приїхав до суду, його звинуватили б у зриві судового засідання. Як передає портал "Коментарі", про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат від ОПЗЖ Ренат Кузьмін.

Нардеп Кузьмін заявив, що Медведчука намагалися ввести в оману, щоб він не з'явився до суду

Віктор Медведчук. Фото: ТАРС

"Сьогодні о 9.00 секретар суду поінформував адвокатів Медведчука про перенесення справи та про те, що приїжджати Медведчуку до суду не потрібно. Проте ні письмове повідомлення про перенесення розгляду справи, ні повістки про виклик на іншу дату Медведчуку не передали. Знаючи підлість і цинізм нинішньої української влади, брехливість її представників, Медведчук таки поїхав до суду. А там – і судді, і прокурори, і процес на повний хід…" – написав парламентарій.

Він наголосив, що, якби Віктор Медведчук не приїхав до суду, то його звинуватили б у зриві засідання та ухиленні від явки до суду, а прокурор зажадав би його арешту. Таким чином Медедчука взяли б під варту.

"Ось вам і правосуддя. Що ж, процес продовжується. Успіхів Вам, Вікторе Володимировичу!" – резюмував Ренат Кузьмін.

Читайте також на порталі "Коментарі" — лідер "ОПЗЖ" Віктор Медведчук розповів, навіщо українська влада використовує розповіді про вторгнення РФ і як це може бути пов'язане зі зниженням рівня життя, зростанням цін і тарифів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини