Головна Новини Політика внутрішня політика Напад на офіс ОПЗЖ: політолог розкритикував владу за бездіяльність
commentss НОВИНИ Всі новини

Напад на офіс ОПЗЖ: політолог розкритикував владу за бездіяльність

На думку політолога Кирила Молчанова, відсутність адекватної реакції влади на регулярні напади на офіси партії ОПЗЖ, породжують в країні вседозволеність

6 липня 2020, 18:13
Поділіться публікацією:

Політолог Кирило Молчанов заявив своє обурення тим, що державна влада воліє не помічати регулярні напади і акти вандалізму щодо офісів партії "Опозиційна платформа — За життя", які відбуваються по всій країні. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "112".

Напад на офіс ОПЗЖ: політолог розкритикував владу за бездіяльність

"Вже не один рік в Україні існує ситуація, коли відсутність реального покарання породжує вседозволеність. Сьогодні в країні постійно відбуваються напади на активістів, на політиків. Подібні речі президент повинен брати під свій контроль. Люди, які кинули бойову гранату в офіс політичної партії, повинні понести заслужене покарання. Якщо ми хочемо жити в європейському цивілізованому суспільстві, то подібні речі неприпустимі", — зазначив політичний експерт.

Також Молчанов підкреслив, що подібна позиція влади здатна допустити нападу в майбутньому вже навіть не на політиків і активістів, а на простих громадян з будь-якого приводу.

"Загальний стан хаосу і безладу викликає тривогу, так як люди не відчувають себе захищеними. Влада навіть себе не може захистити – вже півроку відкрито кримінальну справу Софії Фединою та Марусі Звіробій за заклики до повалення державної влади. Отже, якщо будуть надходити погрози політичним партіям, Віктору Медведчуку, то доведеться опозиції створити свої сили, щоб себе захистити", — уклав політичний аналітик.

Нагадаємо, що в приміщення офісу Полтавської міської організації партії "Опозиційна платформа – За життя" (ОПЗЖ) 3 липня 2020 року представителинационалистических груп кинули бойову гранату.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини