Головна Новини Політика внутрішня політика "Нам соромно": Партія "Слуга народу" прокоментувала нове скандальне відео з Трухіним
commentss НОВИНИ Всі новини

"Нам соромно": Партія "Слуга народу" прокоментувала нове скандальне відео з Трухіним

На відео Трухін звертається до поліцейського зі словами "давай я тихенько до лісу піду", а потім обіцяє "поговорити" з головою МВС Денисом Монастирським

2 лютого 2022, 00:23 comments1388
Поділіться публікацією:








Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив після розслідування журналістів, що нардепу Олександру Трухіну не місце у фракції та партії. Про це йдеться у заяві Арахамії, яку цитує прес-секретар партії Юлія Палійчук у Telegram.

"Нам соромно": Партія "Слуга народу" прокоментувала нове скандальне відео з Трухіним

Трухін - фото з відкритих джерел


"Ми чекали офіційних та переконливих результатів розслідування ДТП, на місці якого бачили Олександра Трухіна. Але кадри з натільних поліцейських камер говорять більше, ніж він може сказати на своє виправдання. Мені та моїм колегам соромно за поведінку Олександра Трухіна. Це точно не те, з чим ми йшли на вибори і чого від нас чекають люди, котрі голосували за нас", — заявив Арахамія.


За його словами, Олександру Трухіну не місце ні у фракції, ні у партії "Слуга Народу".


"Він має негайно вийти самостійно, але навіть якщо він цього не зробить – таке рішення все одно буде прийнято, як тільки епідеміологічна ситуація дозволить нам зібрати кворум та провести результативне голосування. А в інших питаннях Олександр Трухін має співпрацювати зі слідством, щоби вже не нам , а суспільству відповісти на питання, що стосуються ДТП та всього того, що відбувалося після нього", — додали у партії.


Видання "Українська правда" оприлюднило розслідування з ДТП за участю нардепа "Слуги народу" Олександра Трухіна. На відео Трухін звертається до поліцейського зі словами "давай я тихенько до лісу піду", а потім обіцяє "поговорити" з головою МВС Денисом Монастирським.

На відео Трухін каже, що не був за кермом машини, що потрапила в ДТП. Нардеп також звертався до правоохоронця і обіцяв "знайтись" потім і "віддячити". Поліцейський намагається пояснити народному обранцю, що за такі домовленості є кримінальна відповідальність та що "Слуга народу" порадив "не виконувати".


Нагадаємо, Олександр Трухін заявив, що ніколи не збирався приховувати своє перебування на місці аварії, сприяв співробітникам Національної поліції у зборі інформації під час реєстрації ДТП та дав усі свідчення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/ypaliychuk
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини