Головна Новини Політика внутрішня політика Національний корпус анонсував акцію на підтримку ув’язнених ветеранів війни з РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Національний корпус анонсував акцію на підтримку ув’язнених ветеранів війни з РФ

"Нас не залякати репресіями та кримінальними справами", - Нацкорпус

15 вересня 2021, 18:22
Поділіться публікацією:

В суботу, 18 вересня, о 12:00 у Черкасах пройде акція на підтримку ув’язнених владою ветеранів російсько-української війни. Про це повідомив telegram-канал Національного корпусу. 

Національний корпус анонсував акцію на підтримку ув’язнених ветеранів війни з РФ

Нацкорпус. Фото з відкритих джерел

"З кожним днем очевиднішим стає той факт, що чинна влада своїми методами правління все більш нагадує режим Януковича. Замість того, щоб боротись з агентами Кремля, влада розгорнула репресії проти ветеранів російсько-української війни й патріотів. Саме від них, а не путінських колаборантів, на Банковій відчувають найбільшу загрозу й небезпеку. Тому проти ветеранів на замовлення ОП за надуманими звинуваченнями порушено цілу низку кримінальних проваджень", — повідомили в Нацкорпусі.

Зокрема, у СІЗО за  звинуваченням "у хуліганстві", зараз перебувають черкаські ветерани Дмитро Кухарчук та Олег Довбиш. Під арештом також харківські ветерани, яким  інкримінують вимагання коштів у підприємців, а у Чернігові за напис на паркані порушили справу проти ветерана Олександра Тарнавського. І це лише декілька справ проти ветеранів останнього місяця.

"Нас не залякати репресіями та кримінальними справами. Тиск та переслідування влади завжди викликають ще більший вибух та протест суспільства, й всі ми знаємо, чим рано чи пізно це закінчується для режимів та їхніх очільників. Закликаємо всіх патріотів прийти на акцію та підтримати ветеранів, адже завтра політичні переслідування можуть торкнутись кожного з нас.", — Нацкорпус.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що у Нацкорпусі заявили про політичне переслідування патріотів. Двом ветеранам вручені підозри за протест під Офісом президента.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

16 вересня 2021, 02:03

Закрыть ублюдков, а кого не запугать повесить! Задолбали бандеровские мрази!


Новини