Головна Новини Політика внутрішня політика НАБУ оголосило в розшук суддю Вовка
commentss НОВИНИ Всі новини

НАБУ оголосило в розшук суддю Вовка

Крім судді Вовка в розшук оголосили ще 6 суддів

11 серпня 2020, 20:39 comments1478
Поділіться публікацією:

Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) оголосило в розшук підозрюваних, які діяли в рамках злочинної організації на чолі з головою Окружного адміністративного суду міста Києва (ОАСК) Павлом Вовком. Про це повідомляється на сайті НАБУ.

НАБУ оголосило в розшук суддю Вовка

Фото: facebook.com/Павло Вовк

Фігурантів справи підозрюють у спробі захоплення державної влади шляхом встановлення контролю над Вищою кваліфікаційною комісією суддів України (ВККСУ), Вищою радою правосуддя (ВРП) та створення штучних перешкод в їх роботі.

Крім судді Вовка, НАБУ оголосило в розшук Володимира Калеберда, Ігоря Качура, Миколи Сіроша, Ігоря Погрібніченко, Олексія Огурцова та Сергія Остапця.

Раніше "Коментарі" писали, що НАБУ викликало на допит дев'ять підозрюваних у виробництві по керівництву Окружного адміністративного суду Києва, в тому числі главу цього суду Павла Вовка.

17 липня НАБУ повідомило про вручення підозри голові Окружного адміністративного суду міста Києва (ОАСК) Павлу Вовку, його заступнику Євгену Аблову, п'яти іншим суддям, а також керівнику Державної судової адміністрації Зеновію Холоднюку. Крім того, зазначалося, що "триває процес вручення підозр ще 4 особам".

За даними відомства, всього підозри вручаються 12 особам за підозрою в захопленні державної влади.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини