Головна Новини Політика внутрішня політика Чи ефективно діяла українська економічна влада у період війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи ефективно діяла українська економічна влада у період війни

Компанія Active Group опитала українців, на скільки ефективно діє влада щодо економічних питань за рік війни.

18 квітня 2023, 12:30
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Україна вже понад рік воює на кількох фронтах, окрім військового важливою частиною виживання є економічна боротьба. Про те, чи ефективно діє українська економічна влада у період війни повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на дослідження Active Group.

Чи ефективно діяла українська економічна влада у період війни

Чи ефективно діє економічна влада України у період війни. Getty Images/iStockphoto

У березні 2023 року базовий показник інфляції для України знизився з 22,7% у лютому до 19,8%. Також зміни відбулись і у споживчі інфляції, вона в пала на понад 3%, з 24,9% до 21,3%. У НБУ пояснюють, що стрімке зниження інфляції пов’язане зі значною присутністю на ринку продуктів, пального, стабільною ситуацією в енергетичній сфері, а також сприятливою ситуацією у готівковому сегменті.

Думки українців розділилась щодо ефективності дій української влади за час війни. 3,7% питаних вважають, що в умовах війни влада діяла дуже ефективно, ще 35,2% обрали варіант швидше ефективно. Однак 29,8% українців протилежної думки і вважають, що українська економічна влада у період війни працювала швидше не ефективно, а 12,3% вказують варіант дуже неефективно. 19,1% опитаних не змогло визначитись з результатом. Переглянути результати опитування на скільки ефективно діяла українська економічна влада у період війни можна нижче:

Чи ефективно діяла українська економічна влада у період війни - фото 2

Раніше портал "Коментарі" повідомляв думки українців щодо допуску російських спортсменів до міжнародних змагань. більшість опитаних негативно ставиться до таких ідей. Окрім того, опитані критично відреагували на заборону виступати українським спортсменам на змаганнях, де представленні росіяни чи білоруси.

Також "Коментарі" писали про те, що Україна озвучила застереження для союзників. Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба зазначив, що "для нас це неприйнятно".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини