Головна Новини Політика внутрішня політика На мою квартиру наклали арешт, а машину оголосили в розшук, - нардеп Устинова
commentss НОВИНИ Всі новини

На мою квартиру наклали арешт, а машину оголосили в розшук, - нардеп Устинова

За словами Устинової, причина полягає в її фразі про те, що Шевцов недостойний носити звання офіцера

26 серпня 2021, 15:50
Поділіться публікацією:

Народний депутат Олександра Устинова опублікувала на своїй сторінці в Facebook пост , в якому розповіла про те, що на її квартиру було накладено арешт. Також її автомобіль був оголошений в розшук, оскільки проти неї були подані позови від  заступника Головного слідчого управління поліції Євгена Шевцова. За словами Устинової, причина полягає в її фразі про те, що він не гідний носити звання офіцера. Про це повідомляє видання Цензор.НЕТ.

На мою квартиру наклали арешт, а машину оголосили в розшук, - нардеп Устинова

Олександра Устинова. Фото з відкритих джерел.

"На мою квартиру наклали арешт, а машину оголосили в розшук. Такі собі будні депутата. І якщо що — це не першоквітневий жарт, а новий" привіт "від нашої нової" реформованої "поліції. Все тому, що повинна сплатити майже 80 тис. грн компенсації за завдану моральну шкоду цілого заступнику Головного слідчого управління поліції! Пам'ятаєте якогось Євгена Шевцова — публічно на своїй сторінці в ФБ обізвав мене всіма можливими епітетами від "бродячої тварини" до "тупий вівці" і багатьма іншими епітетами, на що я йому скромно відповіла, що така людина не гідна носити звання офіцера! ", — йдеться в повідомленні.

Парламентарій зазначила, що Шевцов "образився" на неї через те, що вона написала скаргу, щоб перевірили його можливе незаконне збагачення.

"Так ось, замість розслідувань внутрішньої безпеки наш реформований поліцейський подав 6 судових позовів проти мене, бо як це так я написала, що така поважна людина не може звання офіцера мати! Про те, що наш кращий Печерський суд виніс таке рішення я навіть не знала. Прийшло воно в липні, а суд виявляється був в лютому ", — пояснила нардеп.

На мою квартиру наклали арешт, а машину оголосили в розшук, - нардеп Устинова - фото 2
Джерело: https://censor.net/ru/n3284618 Джерело: https://censor.net/ru/n3284618



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Виктор Тор

26 серпня 2021, 16:09

А платить таки придется. Ну,хотя бы за то, что ничего не сделали,чтобы негодяев называли негодяями,и чтобы эти негодяи дрожали от страха быть наказанными,а не получали многотысячные компенсации за "моральный ущерб". Работайте,и Вам воздастся.Что посеяли,то и пожинаете...


Новини