Головна Новини Політика внутрішня політика МОЗ представив основну концепцію розвитку E-Health
commentss НОВИНИ Всі новини

МОЗ представив основну концепцію розвитку E-Health

Кабінет міністрів розгляне концепцію розвитку E-Health

9 грудня 2020, 11:47
Поділіться публікацією:

Міністерство охорони здоров'я подало на розгляд Кабінету Міністрів концепцію розвитку електронної охорони здоров'я. Про це на брифінгу сказав заступник міністра охорони здоров'я Ярослав Кучер.

МОЗ представив основну концепцію розвитку E-Health

ФОТО: 5 канал

"Станом на сьогодні за результатами роботи робочої групи було розроблено проект концепції електронної охорони здоров'я, яка вже знаходиться в Кабінеті Міністрів, і ми сподіваємося, що найближчим часом він буде винесений на розгляд уряду", — зазначив Кучер.

Він також повідомив, що робоча група розробила план заходів щодо реалізації концепції електронної охорони здоров'я. Раніше вже повідомлялося, що Міністерство охорони здоров'я виробило і винесло на громадське обговорення проект розпорядження Кабміну "Про схвалення Концепції розвитку електронної охорони здоров'я". Реалізація концепції передбачена на період до 2025 року.

Концепція розроблена для формування політичних, організаційних, технологічних та ідеологічних умов розвитку е-здоров'я в Україні, що характеризується підвищенням якості та доступності медичних послуг, розширенням прав і можливостей пацієнтів, забезпеченням їх безперервною медичною допомогою і безпекою, підвищенням ефективності управління і використання ресурсів, високим рівнем обізнаності населення з питань здорового способу життя, профілактики захворювань та отримання медичної допомоги.

Як повідомляло видання "Коментарі", глава МОЗ розповів, коли повідомлять про рішення по локдауну. Максим Степанов повідомив, що вже сьогодні, 9 грудня, буде оголошено про умови карантину, який, за версією представників українського уряду, почнеться вже на другий день майбутнього року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини