Головна Новини Політика внутрішня політика "Моя політична боротьба триває, незважаючи на жодні обмеження", - Медведчук
commentss НОВИНИ Всі новини

"Моя політична боротьба триває, незважаючи на жодні обмеження", - Медведчук

Медведчук розповів, як відбувається його ув'язнення

4 лютого 2022, 19:55
Поділіться публікацією:

Голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя", народний депутат України Віктор Медведчук заявив про продовження політичної боротьби попри політичне переслідування з боку влади. Про це повідомляється на сайті "112".

"Моя політична боротьба триває, незважаючи на жодні обмеження", - Медведчук

Віктор Медведчук. Фото: 112.ua

"Все триває. Тим, чим займався я і займаюся. Звичайно, обмежений у питаннях можливості роботи у Раді, у комітеті, у зустрічах з виборцями. Ну, а все інше приблизно залишилося таким самим, як і було: зустрічі з однопартійцями, з керівництвом партії, з депутатами фракції, з представниками ЗМІ, наскільки це можливо. Тобто те, що можна — продовжується. Як мінімум, точно політична боротьба продовжується і буде продовжена, незважаючи на жодні умови, незважаючи на жодні обмеження", — заявив голова політради ОПЗЖ.

Також політик розповів, як відбувається його висновок.

"Напевно, це, скажімо так, специфічно складно. Але ж треба звикати до будь-яких умов, якщо ти чогось хочеш досягти, якщо є якась принциповість і послідовність, треба її продовжувати відстоювати. Звичайно ж, можна було лягти біля телевізора, дивитися серіали, іноді новини, а краще не дивитися їх, і чекати... Але, по-перше, так не виходить, по-друге, я точно так не зміг би, тому все триває. сьогодні надано.Ну, напевно, були якісь проблеми на початку, чисто психологічної властивості, але не довго.Найголовніше в чому я зміг переконати, що треба готуватися до тривалої, затяжної, напруженої і виснажливої боротьби.І я став на цей шлях, і дуже добре, що я для себе прийняв це рішення в плані того, що я не можу розраховувати на ефект завтра-післязавтра, через тиждень, через місяць. і спрямованість цієї боротьби", — розповів Віктор Медведчук.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини