Головна Новини Політика внутрішня політика Монастирський звільнив голову харківської поліції через ДТП із машиною Ярославського
commentss НОВИНИ Всі новини

Монастирський звільнив голову харківської поліції через ДТП із машиною Ярославського

Відповідне рішення було ухвалено у четвер, 10 лютого

11 лютого 2022, 00:04
Поділіться публікацією:

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський звільнив голову поліції Харківської області Станіслава Перліна за спробу сфальшувати обставини ДТП з кортежем Ярославського. Про це міністр повідомив у Facebook.

Монастирський звільнив голову харківської поліції через ДТП із машиною Ярославського

Деніс Монастирський - фото з відкритих джерел


"Щойно ухвалив рішення про звільнення начальника поліції Харківської області Станіслава Перліна. Також буде розслідувано спробу фальшування справи про ДТП з кортежем відомого бізнесмена Олександра Ярославського", — повідомив міністр.


За його словами, сьогодні слідчі місцевої поліції подали до прокуратури Харківської області підозру на водія машини Ярославського, який заявив, що нібито він був за кермом автомобіля на момент смертельної ДТП.


"Однак уже сьогодні стало відомо, що ця людина перебувала під час ДТП в іншому місці. Через спроби приховати цей злочин та надання свідомо неправдивих показань справа має бути передана до Головного слідчого управління Національної поліції для повного та об'єктивного розслідування", — додав Монастирський. .


Нагадаємо, державне бюро розслідувань (ДБР) зробило нові заяви та провело нові дії у справі нардепа від "Слуги народу" Олександра Трухіна. З'явилися дані з камер, які нібито говорять про те, що за кермом Audi A8, що потрапила в сумнозвісне ДТП в серпні 2021, була інша людина. Також ГБР викликало на допит патрульного Сергія Петрика для того, щоб з'ясувати, чому на першому допиті 8 вересня він не повідомив слідчих про існування відеозапису з місця аварії. Про що свідчить обрана тактика? Чи не бачимо спроб "зам'яти" справу? Чи все робиться правильно? Розібратися у цих питаннях, порталу "Коментарі" допомогли експерти.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

АРСЕН

11 лютого 2022, 11:41

АППЛОДИРУЮ СТОЯ МВД И И ЛИЧНО МИНИСТРУ МОНАСТЫРСКОМУ !!!!!!!!!!!УСПЕХОВ В РАССЛЕДОВАНИИ !!!!!!!

АРСЕН

11 лютого 2022, 11:39

АПЛОДИРУЮ СТОЯ МВД И ЛИЧНО МОНАСТІРСКОМУ ! ЖЕЛАЮ УСПЕХОВ В ПОИМКЕ ПРЕСТУПНИКА !


Новини