Головна Новини Політика внутрішня політика Міністру Монастирському порадили не поспішати з висновками про смерть мера Кривого Рогу і менше слухати політтехнологів
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністру Монастирському порадили не поспішати з висновками про смерть мера Кривого Рогу і менше слухати політтехнологів

Смерть мера Кривого Рогу не може бути пов'язана з перевірками

7 вересня 2021, 17:55
Поділіться публікацією:

Смерть мера Кривого Рогу не може бути пов'язана з аудитом та ретельними перевірками, які направила центральна влада в Криворізьку міськраду. Дані глави МВС Дениса Монастирського не є обгрунтованими. Як передає видання "Коментарі", про це заявив начальник юридичного відділу Криворізького міськвиконкому Максим Кудін, пише сайт "Перший міський".

Міністру Монастирському порадили не поспішати з висновками про смерть мера Кривого Рогу і менше слухати політтехнологів

Констянтин Павлов - фото із відкритих джерел

6 вересня було оприлюднено інформацію про те, що причиною загибелі мера Кривого Рогу Костянтина Павлова може бути ретельна перевірка діяльності мерії Кривого Рогу. Мовляв, не впоравшись із хвилюванням після перевірок Костянтин Павлов звів рахунки з життям. Вперше цю інформацію озвучив глава МВС Денис Монастирський, який припустив, що привести до фатального результату міг аудит контролюючих органів. Ось тільки Максим Кудін заявляє, що ця інформація не відповідає дійсності, тому що перевірки і аудит були за той період, коли Павлов ще не був градоначальником Кривого Рогу.

За словами Кудіна, він може з усією відповідальністю заявити, що з 2014 по 2019 рік Криворізька міськрада пройшов через 500 перевірок, які надсилала центральна влада, а саме тодішній президент Порошенко і генпрокурор Луценко. Що ж стосується весни 2021 року, то була команда почати ретельні перевірки в 3 містах: в Києві, Кривому Розі та Черкасах. Кудін розповів, що в Кривий Ріг приїхала "зондер-команда", що складається з близько 100 осіб з усіх регіонів країни, що представляють контролюючі органи. Особливу активність вони проявляли останні три тижні. Підсумкові результати перевірок ще невідомі, але міністру і його піарникам варто було б знати, що перевірки були за той період, коли Павлов ще не був мером міста.

Читайте також на порталі "Коментарі" — дружина Павлова відкрила нові лякають подробиці справи про загибель чоловіка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини