Головна Новини Політика внутрішня політика Міністр культури Ткаченко у прямому ефірі вакцинувався від Covid
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністр культури Ткаченко у прямому ефірі вакцинувався від Covid

Міністр отримав щеплення разом з низкою медичних працівників

11 березня 2021, 16:01
Поділіться публікацією:

Міністр культури і інформаційної політики Олександр Ткаченко отримав першу дозу щеплення від коронавірусу Covid-19 вакциною від компанії AstraZeneca (Covishield). Про це стало відомо в ході трансляції форуму "Україна 30" 11 березня.

Міністр культури Ткаченко у прямому ефірі вакцинувався від Covid

Олександр Ткаченко - фото з відкритих джерел

Міністр отримав щеплення разом з низкою медичних працівників під час заходу.

"У питанні безпеки щеплення треба довіряти саме фахівцям, а не кореспондентам в соцмережах або заявам окремих політиків. Не ведіться на дезінформацію та інформаційні провокації. Щеплення робляться вакциною, яка пройшла відповідну реєстрацію і схвалена урядами таких країн як Канада і Великобританія", — написав пізніше Ткаченко у своєму Telegram-каналі.

Нагадаємо, що до цього міністр охорони здоров'я Максим Степанов також вакцинувався від коронавірусу. За словами чиновника, його самопочуття задовільне та дозволяє без будь-яких ексцесів продовжувати роботу в стандартному режимі. Таку заяву чиновник зробив через безліч чуток, які розповсюджуються в країні щодо ефективності вакцини Covishied від індійського виробника. Багато українців бояться робити щеплення від COVID-19, адже бояться значних негативних реакцій організму на отриманий препарат. Втім, Степанов вважає, що його особистий приклад — наочний приклад для всіх, хто сумнівався. До слова, вакцинувався міністр 1 березня.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Данія призупиняє вакцинацію від коронавірусу препаратом компанії AstraZeneca. Повідомляється, що таке рішення було прийнято після випадку утворення тромбів після вакцинації у пацієнта. Відомо, що в Данії поки зафіксовано один такий випадок. На цю мить проводиться розслідування. Також повідомляється, що ще шість європейських країн припиняють використання вакцини AstraZeneca.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини