Головна Новини Політика внутрішня політика Міністр культури про санкції проти Медведчука: "Ворога нарешті називають по імені"
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністр культури про санкції проти Медведчука: "Ворога нарешті називають по імені"

РНБО ввів санкції проти Віктора Медведчука, його дружини Оксани Марченко і Наталії Лавренюк - цивільної дружини нардепа Тараса Козака

19 лютого 2021, 21:58
Поділіться публікацією:

Введені РНБО санкції проти народного депутата Віктора Медведчука і його дружини Оксани Марченко є виправданими і історично справедливим. Про це міністр культури і інформаційної політики Олександр Ткаченко пише в своєму Telegram-каналі.

Міністр культури про санкції проти Медведчука: "Ворога нарешті називають по імені"

Олександр Ткаченко, фото - з відкритих джерел

Як вважає міністр, Медведчук — творець "темників" 2000-х, які фактично призвели до журналістських і масових протестів напередодні Помаранчевої Революції.

"Своїх звичок він не залишав і останнім часом. Але" темники ", фейки, дезінформацію писав тепер йому Кремль. А він транслював їх усіма можливими способами в Україні, в тому числі, з недавно заборонених" телеканалів ", — нагадав міністр.

Міністр додав, що нардеп заперечував російську агресію, в окупованому Криму зустрічався з президентом РФ Володимиром Путіним, піарився в якості посередника в справах обміну полоненими і позиціонував себе "голубом миру", який готовий поставити Україну на коліна перед своїм кумом.

Нагадаємо, Олександр Ткаченко розповів про те, як просувається процес блокування мовлення каналів 112, NewsOne і Zik в YouTube. За словами Ткаченка, міністерство чекає відповіді відеохостингу, проте точну дату можливого блокування назвати не зміг. Він зазначив, що 3 лютого міністерство культури подало в YouTube запит з проханням заблокувати телеканали, які потрапили під санкції РНБО.

Міністр зазначив, що вони чекають кінця тижня, а потім будуть уточнювати, як рухається процес. Ткаченко сказав, що їм не до кінця був зрозумілий протокол відеохостингу по блокуванню, тому перед відправленням листи проходили консультації. Він заявив, що лист в будь-якому випадку розглянуть і повідомлять про кінцеве рішення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини