Головна Новини Політика внутрішня політика Ми зараз десь зупинилися на 80-х роках, — експерт про причину програшу "Слуги народу" у Facebook
commentss НОВИНИ Всі новини

Ми зараз десь зупинилися на 80-х роках, — експерт про причину програшу "Слуги народу" у Facebook

Україні в політиці потрібні серйозні люди

1 листопада 2021, 15:00
Поділіться публікацією:

Портал "Коментарі" провів опитування у соціальній мережі Facebook. В українців запитали, якій політичній партії вони довіряють найбільше. Видання проводило опитування спільно з рейтинговою платформою "Ratings.comments.ua", яка сьогодні є головним рейтинговим онлайн-ресурсом.

Ми зараз десь зупинилися на 80-х роках, — експерт про причину програшу "Слуги народу" у Facebook

Українці визначились із тими, кому довіряють, фото з відкритих джерел

Згідно з результатами опитування, на першому місці опинилася партія "Європейська солідарність", набравши 41,53% голосів користувачів. Партія "Сила та честь" посіла друге місце у рейтингу. Їй, згідно з опитуванням, довіряє 12,5% українців. На третій позиції рейтингу опинилася "Опозиційна платформа — За життя".

Кореспондент порталу Марія Рада поцікавилася у політичного експерта Олени Броницької, чому такі результати опитування, чому українці вже не вірять новим обличчям у політиці.

Експерт каже, що під час кризи, в якій зараз перебуває країна, люди почали обмірковувати, чи не зробили вони помилку два роки тому, обравши "слуг народу". На її думку, люди задумалися про те, що робити і кому довірити владу країні, щоб за часів пандемії економіка могла хоч якось розвиватися. Також вона додала, що зараз у нас усе в занепаді.

"Люди замислюються про те, що треба повертати в політику професіоналів. Я теж саме можу сказати про партію ОПЗЖ і її лідера Віктора Медведчука, який давно в політиці, має колосальний політичний досвід. Тут теж ми бачимо, що у цієї партії і у самого Медведчука зростає рейтинг, тому що нам не вистачає професіоналів у політиці. Дійсно, протягом 30 років незалежності держави були складності та проблеми. Але у нас не було такого стану, як зараз. Особливо економіка, адже це важіль всього. І сьогоднішня влада, я більше, ніж впевнена, вони нічого не зроблять. У них немає здібностей, у них немає можливостей, немає знань, як зробити так, щоб підняти Україну та економіку, є лише порожні обіцянки часів передвиборчої кампанії”, – уточнює експерт.

За її словами, у країні немає розвитку, а швидше за все відбувається регрес, у тому числі і в енергетиці.

"Чому зараз піднімаються рейтинги Порошенка, рейтинги Медведчука, тому що нам потрібні люди сильні в політиці люди-професіонали, сильний менеджмент, люди, які вміють і знають, як знову підняти Україну, щоб країна розвивалася. Ми зараз десь зупинилися на 80-тих. У нас проблема з електроенергією, проблема з газом, проблема з вугіллям. Це треба постаратися так, щоб не вміти планувати на кілька років вперед, адже кожна влада повинна цим займатися. Люди починають розуміти, що треба повертати старих політиків і піднімати Україну з колін”, — резюмувала Олена Броніцька.

Також експерт додала, що історія з Разумковим підсвітила розбіжності в партії, адже він єдиний зі "слуг народу", хто хотів реалізувати передвиборчу програму. Однак йому не дали змоги виконати цю програму. У політиці потрібні серйозні люди і серйозний підхід, інакше є шанси втратити Україну, переконана експерт.

Як повідомляв портал "Коментарі", "Слуги народу" програли у Facebook: українці обрали партію, якій довіряють найбільше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини