Головна Новини Політика внутрішня політика "Ми повернемо Крим та кожен клаптик нашої землі", - Міністерство закордонних справ України
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ми повернемо Крим та кожен клаптик нашої землі", - Міністерство закордонних справ України

У МЗС пообіцяли повернути всі українські землі, які тимчасово окупувала Росія

16 березня 2022, 18:43
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Міністерстві закордонних справ України зробили заяву про тимчасово окуповані території України. Пост із заявою був опублікований на офіційній сторінці МЗС України у соціальній мережі Twitter.

"Ми повернемо Крим та кожен клаптик нашої землі", - Міністерство закордонних справ України

Крим. Фото з відкритих джерел

У відомстві пообіцяли притягти РФ до відповідальності та повернути всі землі.

"Ми повернемо Крим і кожен клаптик нашої землі, тимчасово окупований Росією, і покладемо на Росію та її керівництво відповідальність за всі злочини, вчинені нею в Україні", — йдеться у повідомленні.

”Ми повернемо Крим та кожен клаптик нашої землі”, - Міністерство закордонних справ України - фото 2

Скріншот: офіційний акаунт МЗС України у Twitter.
Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що російським компаніям Агентство з авіаційної безпеки ЄС не видаватиме ліцензії. Ліцензії на польоти та літаки компаніям та підприємствам агресора скасовано. Докладно про це читайте у нашому матеріалі. Докладніше про це читайте в нашій статті. 

Сайт "Коментарі" писав про те, що Володимир Зеленський повідомив , що українські захисники полонили вже 2 тисячі російських окупантів: подробиці. Усі військові злочинці мають бути притягнуті до відповідальності. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що   на Сумщині під час евакуації людей окупанти зупинили колону, виставивши людям свої вимоги. Окрема ситуація склалася з Тростянецькою колоною. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про ще одну спробу президента змусити США почути Україну: чого тепер чекати від Вашингтона. Експерти розповіли, що стримує США від того, щоб максимально почати допомагати Україні в боротьбі з російським агресором.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Марiанна

17 березня 2022, 15:05

МИД у нас много чего заявляет, только на практике видим абсолютно другое! За 8 лет не смогли ничего сделать, зато сейчас, когда страна, смотреть правде в глаза надо, в агонии и в клочьях и неизвестно, что ее ждет, диванные мидовские эксперты грезят о реванше))) Ну хочется им - пусть тешат себя иллюзиями...

виктор

16 березня 2022, 19:02

НЕ ВЕРЮ!!! Ребята я не знаю как вы, пусть меня заблокируют, но мне кажется, что вся эта война затеивалась только для того чтобы ввести санкции запада, а то что в Украине погибло несколько тысяч, а может и десятков тысяч, всем начхать. Территории захваченные после 2014 остаются рашке, крым тоже, вода в крым уже пущена, пол Украины разрушено, суды, если и присвоят компенсации, будут идти не один десяток лет. Так что, такую Украина хотела победу, а получила полное поражение исходя из условий мирного плана на переговорах.

Геннвдий

16 березня 2022, 18:59

Та , не брешіть, здаете Донбас,Крим, НАТО. ВСрвлись.


Новини