Головна Новини Політика внутрішня політика "Ми говоримо про чорт зна шо": на марафоні Зеленського посварилися журналісти
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ми говоримо про чорт зна шо": на марафоні Зеленського посварилися журналісти

Між двома журналістами та президентом сталася перепалка

26 листопада 2021, 15:13
Поділіться публікацією:

Під  час президентського прес-марафону відбулась перепалка між журналістом Юрієм Бутусовим та тележурналісткою "1+1" Наталкою Мосейчук.

"Ми говоримо про чорт зна шо": на марафоні Зеленського посварилися журналісти

Прес-марафон Володимира Зеленського (www.president.gov.ua)

Юрій Бутусов зазначив, "що президент знущається над державою, замість прийняття державних рішень". На це президент відповів. Володимир Зеленський назвав  свого гостя "цікавою людиною".

Журналістка перебила  Юрія Бутусова та закликала його не продовжувати цей тренд.

Вона сказала:"Я не можу підтримати цей тренд. Мені соромно. Мені соромно за це все.  Коли лідери громадської думки починають  говорити в обличчя президенту. Мені соромно за те, що відбувається в державі. Я бачила виступи Тоні Блера, прем’єра Великобританії, я бачила виступи Альберта Гора. Вони говорили  про екологію, про освіту, а ми говоримо про чорт зна шо..

Наталка Мосейчук продовжила свій діалог далі: " І мусимо жити  в цій прекрасній і нещасній країні. А я хочу жити в іншій країні. Я не хочу, щоб Володимир Зеленський продовжував риторику "Стадіон так стадіон", я не хочу цієї боротьби з Порошенком, вона обридла всім. Країна валиться.  Треба розуміти це відчуття.

Тим часом журналістку знову перебив  Юрій Бутусов. Він продовжив звинувачувати владу в провалі операції з вагнерівцями.

Зокрема, він сказав: "Хто відповість за провал операції. Сидить людина і з посмішкою несе повну чуш, про яку він не дав показів. Він просто нахабно бреше...

Володимир Зеленський теж долучився  до палкої дискусії під час заходу. Він сказав: "Ви зараз говорите з Президентом. Припиніть цю риторику, ви розмовляєте з народно обраним Президентом, законно обраним Президентом України. Ви не на площі за гроші з плакатом. Ви сидите тут. Вас запросили, як Лідера громадської думки.. Ви запитали, я вам відповів, ви продовжуєте всіх перебивати, ви кажете, я повинен надати покази якісь давати. Я відповів зрозуміло".

Після цього координатор заходу передав слово журналістці Мосейчук.

Нагадаємо,  що "Коментарі" інформували про те, що Бутусов викрив Порошенка у брехні та розкрив деталі перебування його сина на Донбасі.  Експрезидент Петро Порошенко, літом 2014 року виконуючи свої обов’язки гаранта, надав неправдиву інформацію, що його син  в складі діючої армії знаходиться під Іловайськом. Це було в кінці серпня, коли українських армійців оточили  регулярні підрозділи армії РФ.  За його словами, він в присутності багатьох наголосив, про критичність ситуації, про те, що потрібно рятувати солдатів, бо сил для деблокади не вистачає.  Від нього мав бути наказ на відхід, щоб російські війська  не закрили оточення.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини