Головна Новини Політика внутрішня політика Мер Дніпра Філатов "заблокував" лікування "ковідних" хворих в обласній психіатричній лікарні, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Мер Дніпра Філатов "заблокував" лікування "ковідних" хворих в обласній психіатричній лікарні, - ЗМІ

Виплати заробітної плати всьому колективу, зараз заблоковані

12 жовтня 2021, 17:16
Поділіться публікацією:

В.о. головлікаря обласної психіатричної лікарні в Дніпрі призначили людину, яка проходить по кримінальній справі. Він отримав свою посаду завдяки меру Дніпра Борису Філатову і його бізнес-партнеру Геннадія Корбана. Про це повідомляє видання Українські новини.

Мер Дніпра Філатов "заблокував" лікування "ковідних" хворих в обласній психіатричній лікарні, - ЗМІ

Борис Філатов. Фото з відкритих джерел

Як пише видання, перед цим, 7 жовтня, Корбан і Філатов домоглися усунення головного лікаря цієї лікарні Андрія Антоновського з посади, тим самим заблокувавши діяльність лікувального закладу, в якому, в тому числі лежать і хворі на коронавірус.

Журналісти пишуть, що головлікарю Антоновському надійшов дзвінок нібито від Геннадія Корбана з тим, щоб той взяв в лікарню на посаду завідувача відділення судово-психіатричної експертизи колишнього головного лікаря цієї лікарні Завалко Юрія Миколайовича. Однак Антоновський відмовився. Після чого почув погрози про відсторонення з посади. Практичний відразу після цього дзвінка проти нього і колективу лікарні почали поширювати неправдиву інформацію і порочать матеріали в ЗМІ.

6 жовтня Антоновському доручили створити в лікарні відділення для лікування хворих на КОВІД-19, а 7 жовтня його було усунуто з посади. Таким чином, оскільки право підпису залишається в Антоновського, а він фактично відсторонений, фінансування ковідного відділення, а також виплати заробітної плати всьому колективу, зараз заблоковані, передає ЗМІ.

Повідомляється, що колектив лікарні вийшов на захист Антонівського на мітинг.

"Українські новини" передають слова одного з активістів про те, що на самоуправство мера Дніпра ніяк не реагує центральна влада, а також про те, що деякий час тому жителі Дніпра збирали підписи проти міського голови.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини