Головна Новини Політика внутрішня політика Мер Дніпра Борис Філатов про розвиток України за чинної влади: Я не повинен давати їм жодної оцінки
commentss НОВИНИ Всі новини

Мер Дніпра Борис Філатов про розвиток України за чинної влади: Я не повинен давати їм жодної оцінки

За словами міського голови Дніпра Бориса Філатова, він відповідає виключно за довірену ним територію

18 листопада 2021, 15:00 comments6364
Поділіться публікацією:

Міський голова Дніпра Борис Філатов в інтерв'ю виданню "Коментарі-Україна" оцінив розвиток України за чинної влади. За словами лідера територіальної громади, він намагатиметься бути зваженим у своїх оцінках.

Мер Дніпра Борис Філатов про розвиток України за чинної влади: Я не повинен давати їм жодної оцінки

Мер Дніпра Борис Філатов - фото з відкритих джерел


"Будь-які мої висловлювання, у тому числі критичні, можуть виявитися зовсім не корисними для цілого міста, яке я представляю. В інших своїх інтерв'ю я говорив (і не відступатиму від декларованих раніше принципів), що є речі, за які я відповідаю, а "Я не повинен давати їм жодної оцінки. У мене є особиста думка щодо ситуації в країні. Як внутрішньополітичної, так і зовнішньоекономічної. І також з питання врегулювання ситуації на Донбасі", — вважає Філатов.


За словами міського голови Дніпра, він відповідає виключно за довірену ним територію.

"До цього я був одним із найпослідовніших критиків центральної влади, яка згортала реформу децентралізації і наступала на права місцевого самоврядування. Але після поразки партії влади на місцевих виборах вони переглянули свої дії. Їм вистачило мудрості припинити з'ясовувати стосунки з місцевими елітами. Ми нарешті- то почали вибудовувати нормальний конструктивний діалог, і я не можу цього не вітати, адже так все тільки виграють... Я ніколи не покладу камінь у простягнуту руку... Коли за регіональну політику відповідав Трофімов, я навіть не знав, як він виглядає. на пана Тимошенко.Я вважаю, що це був правильний вибір і не тому, що він — виходець із Дніпропетровського регіону.А тому що він вибудовує нормальну комунікацію.Коли держава йде назустріч територіальним громадам, коли вона інвестує у розвиток інфраструктурних проектів та допомагає місту розвиватися – такі кроки коштують лише позитивної оцінки, наголосив Філатов. .


Читайте повне інтерв'ю про заставу успіху та досягнення на посаді, зміни та потенціал міста, стосунки з Коломойським та Корбаном, а також суборбітальний політ у космос із міським головою Дніпра Борисом Філатовим — на порталі "Коментарі".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Comments.ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини