Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук: Зеленський помиляється, якщо думає, що залишиться президентом назавжди
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук: Зеленський помиляється, якщо думає, що залишиться президентом назавжди

Лідер опозиції пояснив, чим загрожує утвердження Стратегії інформаційної безпеки України

4 січня 2022, 12:23
Поділіться публікацією:

Глава держави Володимир Зеленський вважає, що він назавжди залишиться президентом України, але він радикально помиляється. Таку думку висловив голова політради "Опозиційна платформа — За життя", народний депутат Віктор Медведчук, передає 112.ua.

Медведчук: Зеленський помиляється, якщо думає, що залишиться президентом назавжди

Віктор Медведчук - фото: ОПЗЖ

В інтерв'ю телеканалу "Росія-24" на запитання журналіста про те, що "Зеленський думає, що він назавжди залишиться українським президентом?", Віктор Медведчук відповів: "Я думаю, він так і думає. Але він помиляється, причому дуже радикально помиляється" .

Народний депутат також висловив думку, що українська влада порушила Конституцію та пішла проти закону, затвердив Стратегію інформаційної безпеки держави: 

"Є ще одна дуже важлива обставина, через яку можна 28 грудня внести як чорний день у календар України. І це не тільки закриття двох, а за сукупністю п'яти каналів. Відбулася подія, яка обговорюватиметься найближчим часом: Президент своїм указом ввів у дію рішення РНБО, затвердивши Стратегію інформаційної безпеки, раніше ухвалену Кабміном: що це за стратегія? Ця стратегія стосується того, щоб припинити все інакодумство в Україні до 2025 року. Друге: у цій стратегії (я міг би дуже довго розповідати про її нюанси) прямо сказано: встановити, затвердити загальнонаціональну ідентичність. Вдумайтесь в ці слова. Загальнонаціональну ідентичність у країні, яка у XXI столітті перебуває в центрі Європи, яка розмовляє різними мовами, яка ходить у різні церкви, яка вшановує різних героїв. І ось тут затвердити ідентичність, яка характерна і прийнятна лише для частини населення Західної України, націонал-радикалів. Так ось цю ідентичність затверджуватимуть указом. А в нашій Конституції, у статті 15, прямо сказано про те, що громадське життя будується на засадах політичного, економічного та ідеологічного різноманіття. Тобто — порушуючи Конституцію, порушуючи закони — нахабно, цинічно указом затверджують ось цю так звану Стратегію інформаційної безпеки і ставлять крапку на всьому, що не підходить владі, яка є професійно непридатною, владі, яка веде до краху всю країну", — наголосив Медведчук.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини