Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук заявив, що не залишить спроб змінити запобіжний захід і збирається оскаржити висунуті звинувачення
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук заявив, що не залишить спроб змінити запобіжний захід і збирається оскаржити висунуті звинувачення

Лідер ОПЗЖ вважає обраний йому запобіжний захід необгрунтованим

31 липня 2021, 11:48
Поділіться публікацією:

Голова Політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктор Медведчук заявив, що повністю згоден з тією частиною матеріалів підозри, де вказано, що він виступає проти чинного курсу і політики нинішньої влади. Про це Віктор Медведчук заявив, спілкуючись з журналістами після того, як Київський апеляційний суд залишив без змін рішення Печерського районного суду міста Києва про продовження опозиціонеру домашнього арешту.

Медведчук заявив, що не залишить спроб змінити запобіжний захід і збирається оскаржити висунуті звинувачення

Віктор Медведчук - фото: ОПЗЖ

"Влада відверто, відкрито, не ховаючись написала в матеріалах підозри, що Медведчук виступає проти чинного курсу і політики влади. Я підтверджую. Ось в цій частині я категорично підтверджую. Так, я виступаю проти курсу, який веде Україну в нікуди. Я виступаю проти дій влади, яка перетворила Україну з країни бідної, в країну злиденну. І з кожним днем ми все більше відчуваємо ці соціальні та економічні проблеми нашого життя і будемо відчувати далі", — підкреслив опозиційний політик.

Також він додав, що і далі має намір доводити свою невинуватість і необгрунтованість обраного йому запобіжного заходу.

"Ніхто не збирається зупинятися. Я сказав під цією будівлею в минулий раз, 10 днів тому, що це черговий етап боротьби. Ця боротьба триває, вона триватиме до торжества об'єктивності і реальної дії наших законів", — констатував Віктор Медведчук.

Нагадаємо, Офіс генерального прокурора звинувачує голову Політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктора Медведчука в державній зраді. 13 травня цього року лідер опозиції був поміщений під домашній арешт, а 9 липня Печерський районний суд міста Києва продовжив цю запобіжний захід ще на два місяці. Адвокати політика подали апеляційну скаргу на дане рішення. Її розгляд повинен був відбутися 20 липня в Київському апеляційному суді, але засідання було перенесено через те, що колегія суддів отримала матеріали справи тільки вранці напередодні засідання і не встигла ознайомитися з ними. А 30 липня Київська апеляційний суд залишив без змін рішення Печерського районного суду міста Києва про продовження домашнього арешту Віктору Медведчуку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

31 липня 2021, 11:09

Треба подякувати 30-рублевій ВО «Свобода» Тягнибока, Фаріон, Садового, Дубневичей, …, та Порошенку з Новинським та Ярошем, за те, що ми знов та знов чуємо цю прокремлівську істоту. Це огидне завжди обійде санкції завдяки нашим «патріотам» з колорадськими стрічками та червоними зірками під вишиванками та гучними гаслами. Такі досвідчені старці-експерти та господарники, як Медведчук, Порошенко, Азаров, Янукович олігархат за 31 рік занапастили Україну, а зараз харчуються з неї міняючись ролями. І наступні 31 рік прагнуть проїдати країну, поставивши собі на службу продажних «патріотів» та товариша Зе. Завдяки цим корумпованим, нездатним організмам Україна єдина в світі досягла такого занепаду, як КНДР. Хоч половина Кореї, південна, відома своїми досягненнями, а в нас будь де.


Новини