Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук, як і більшість українців, не має доступу до правосуддя, — експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук, як і більшість українців, не має доступу до правосуддя, — експерт

На думку Наталії Землянської, багато українців страждають від несправедливості в судових розглядах

20 серпня 2021, 18:00
Поділіться публікацією:








На думку експерта із трудових відносин та міграції Наталії Землянської, у більшості українців не маєте доступу до правосуддя і справедливого суду. Як приклад спеціалістка наводить кейс політика Віктора Медведчука, повідомляє "112.юа", посилаючись на ефір телеканалу "Перший Незалежний".

Медведчук, як і більшість українців, не має доступу до правосуддя, — експерт

Наталія Землянська вважає, що українці не мають доступу до правосуддя. Фото: Перший Незалежний

"Якщо топового політика по ось таким якимось папірцям закривають, нібито судять, вибачте, як пересічний українець матиме доступ до правосуддя? — міркує Наталія Землянська. — Мало того, що підняли ці ставки судового збору — ти повинен платити, коли заборгованість по зарплатам майже 4 млрд, а ти повинен знайти десь кілька тисяч гривень, щоб оплатити судовий збір. ще судитися, ще й на юриста і так далі. І завжди попереносять на півроку. То якщо так чинять із впливовою людиною, яку все-таки вся країна знає, то що говорити про пересічних українців".

Експерт вважає, що правосуддя в Україні торжествує тільки в рідкісних випадках.

"Коли нам говорять — якщо вам щось не подобається, йдіть до суду, суд це розгляне і так далі і тому подібне. Ні, це шлях в нікуди. Тому це показово, ось це якраз яскравий приклад, що доступу до правосуддя, до справедливого суду немає не тільки у Медведчука — немає у більшості українців", — резюмує Наталія Землянська.

Нагадаємо, в Офісі генерального прокурора заявили, що збираються оголосити в міжнародний розшук народного депутата, члена Політичної ради партії "Опозиційна платформа — За життя" Тараса Козака. У ОПЗЖ відреагували на цю заяву, підкресливши, що політичне переслідування народного депутата Тараса Козака переслідує єдину мету: розправу над незалежними ЗМІ, телеканалами "112 Україна", NewsOne і ZIK, і знищення свободи слова в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Василий

20 серпня 2021, 17:15

ЭТО ГОВОРЯТ ПРИЕХАЛИ. Вот это система,а кто судьи. А СУДЬИ знают и молчат,значит комуто так надо... СЛАВА УКРАИНЕ-ГЕРОЯМ СЛАВА..


Новини