Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук вважає, що Україні немає місця на європейських ринках
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук вважає, що Україні немає місця на європейських ринках

Опозиційний політик розповів, що за підсумками 11 місяців минулого року експорт з України до Росії зріс на 23%

7 лютого 2022, 20:00
Поділіться публікацією:

Голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя", народний депутат Віктор Медведчук вважає, що Україні потрібно орієнтуватися на країни Азіатсько-тихоокеанського регіону, ринки СНД та Росію, а не на європейський ринок. Про це повідомляється на сайті "112".

Медведчук вважає, що Україні немає місця на європейських ринках

Віктор Медведчук. Фото: "112"

"Ми купуємо борошно, картопля та багато інших продуктів, якими колись славилася країна. А ми вибудовуємо все в одному курсі, напрямі, європейський ринок. Та немає там нам місця! Ми не можемо витримати цієї конкуренції. Нам треба в інший бік. Країни Азіатсько-Тихоокеанського регіону, Росія, ринки країн СНД. Там наша продукція потрібна ", — заявив Медведчук.

За інформацією Віктора Медведчука, за підсумками 11 місяців минулого року експорт з України до Росії зріс на 23%.  

"За підсумками 11 місяців минулого року експорт з України в Росію зріс на 23%. Імпорт із Росії в Україну – на 31%. 40% наших людей ставляться добре чи дуже добре до Росії. Наша партія каже: ми маємо вибудовувати прагматичні економічні відносини, відновлювати їх із Росією, це наші ринки, це наша вигода, ми повинні прибирати штучні перепони", — заявив Медведчук.

На думку Медведчука, чинне керівництво країни йде іншим шляхом:

"Але влада категорично проти, адже вона йде іншим шляхом. Потрібно будувати успішну країну. Потрібно будувати нормальну Україну для всіх людей, зі спільним знаменником дотримання інтересів не тільки для окремої частини українських громадян, а для всіх українських громадян", — зазначив Медведчук.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини