Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук вважає, що новинами про можливе вторгнення РФ українців відволікають від ситуації в країні
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук вважає, що новинами про можливе вторгнення РФ українців відволікають від ситуації в країні

Медведчук прокоментував ситуацію довкола можливого вторгнення Росії в Україну

28 січня 2022, 18:43
Поділіться публікацією:

Голова Політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктор Медведчук під час інтерв'ю російському телеканалу заявив, що ті, хто беруть активну участь у нагнітанні ситуації навколо російського вторгнення, що нібито готується, в Україну, ті, хто намагаються нав'язати цю думку українським громадянам, у тому числі і представники чинної влади самі в це не вірять. Про це повідомляється на офіційному сайті ОПЗЖ.

Медведчук вважає, що новинами про можливе вторгнення РФ українців відволікають від ситуації в країні

Віктор Медведчука. Фото: ОПЗЖ

За словами Медведчука, те, що Росія не готується до вторгнення, вже почала визнавати й українська влада.

"Українська влада, яка була схильна до цих чуток та ідей про те, що треба готуватися до вторгнення, спочатку це визнавала, а останніми днями, в тому числі і на РНБО, заявила, що немає ні сигналів, ні меседжів, ні підтверджень того, що таке вторгнення готується. Але до кінця відмовлятися від цієї ідеї не збираються", – заявив Віктор Медведчук.

На думку Медведчука, це відбувається тому, що таке нагнітання ситуації та панічні настрої відволікають людей від важкої економічної та соціальної ситуації у країні.

"Ця ідея можливих бойових дій, війни та вторгнення Російської Федерації в Україну дуже добре лягає сьогодні у площині всіх недоліків влади, щоб відвернути увагу українських громадян від тих проблем, які є з робочими місцями, із заробітними платами, із соціальною сферою, з житлово- комунальними тарифами, зі спадом економіки, зі знищенням соціальної сфери", – вважає лідер ОПЗЖ.

Віктор Медведчук звернув увагу на те, що у низці українських ЗМІ все частіше з'являється інформація про гіпотетичне вторгнення РФ.

"Увага людей повністю відволікла саме цією страшною нібито загрозою від тих проблем, які існують. Ще тут дуже важлива роль Заходу та країн НАТО, які цю ситуацію нагнітають, які надають військову допомогу, надають допомогу у постачанні озброєння, дають команди своїм представникам дипломатичного корпусу залишати країну", – наголосив парламентарій.

"Ті, хто це робить, беруть участь у цій політиці влади, спрямованої на те, що треба думати тільки про це і ні про що інше… І це найгірше, що може бути сьогодні для країни загалом і для українського народу", – додав голова Політради партії "Опозиційна платформа – За життя".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ккк

28 січня 2022, 19:26

Прямо Ванга)


Новини