Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук: Про які економічні інвестиції можна говорити, коли влада відбирає «Мотор Січ»
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук: Про які економічні інвестиції можна говорити, коли влада відбирає «Мотор Січ»

Голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктор Медведчук висловився про економічні інвестиції в Україні

5 грудня 2021, 16:05
Поділіться публікацією:

В Україні сьогодні не можна говорити про жодні економічні інвестиції. Таку думку в інтерв'ю телеканалу UkrLive висловив голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя", народний депутат Віктор Медведчук.

Медведчук: Про які економічні інвестиції можна говорити, коли влада відбирає «Мотор Січ»

Віктора Медведчук (фото з відкритих джерел)

За словами політика, влада робить все для того, щоб вони пішли з країни, зокрема відбираючи "Мотор Січ" і отримуючи багатомільярдні позови.

"Згадаймо, припустимо, "Мотор Січ" китайську. Адже китайські інвестори, китайська економіка — це сьогодні економіка, куди здійснюється найбільший експорт і з боку, якої здійснюється найбільший експорт України. І що? Нахабно, безцеремонно, незаконно забрали, скасували приватизацію "Мотор Січ" китайським інвесторам. І що? Отримали зараз позов на 4,5 мільярда доларів. Буде він задоволений? На жаль, так. Тому що ситуація просто автоматична, прямого, потворного порушення чинного законодавства. Так, про що ми говоримо, про яку економіку? Про які економічні проекти? Про які паспорти економічні?", — зазначив Медведчук.

При цьому він додав, що це остання хороша ідея.

"Ідей є багато. Але для того, щоб їх реалізувати, треба починати з азів. З відновлення економіки — конкурентно здібної економіки, прагматичної економіки. Те, що пропонує наша партія", — підсумував він.

Нагадаємо, протистояння між Україною та Росією вийшло на новий рівень. Нині у центрі розглядів — підприємство "Мотор Січ". У чому річ, дізнайтесь у нашому матеріалі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що компанія "Мотор Січ" під арештом: чим Китай може відповісти Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини