Головна Новини Політика внутрішня політика 150 тисяч дітей отримають грошову допомогу до навчального року - Зеленський
commentss НОВИНИ Всі новини

150 тисяч дітей отримають грошову допомогу до навчального року - Зеленський

Виплати повинні бути проведені вже в серпні

28 липня 2021, 03:12
Поділіться публікацією:

З ініціативи президента Володимира Зеленського найближчим часом Кабмін повинен розробити механізм виплати грошової допомоги дітям з багатодітних сімей, що відносяться до категорії малозабезпечених, в рамках підготовки до нового навчального року. Про це повідомляє Офіс президента.

150 тисяч дітей отримають грошову допомогу до навчального року - Зеленський

Діти (фото з відкритих джерел)

"Позитивні тенденції в економіці та зростання доходів державного бюджету свідчать про те, що у держави є можливість збільшувати допомогу тим нашим громадянам, які її потребують. Чиновники повинні забезпечити це якомога швидше і максимально зручно — без всякої бюрократії. Виплати повинні бути проведені вже в серпні — це чіткий орієнтир для уряду", — йдеться в повідомленні.

Для реалізації цієї ініціативи президента акумульовано близько 300 млн гривень, які будуть спрямовані на підтримку майже 150 тисяч дітей.

Нагадаємо, бойовики т.зв. "ДНР" знову б'ються за юні уми. Нещодавно влада самопроголошеної республіки вирішили заборонити виїзд дітей, які досягли 14-річного віку і старше, за межі окупованої території без документів, що підтверджують особу. Відзначимо, що до цієї категорії віднесли паспорта не тільки "ДНР", але і України, а також Російської Федерації.

Раніше ж дітям, яким ще не виповнилося 16 років, можна було поїхати, надавши свідоцтво про народження. "Коментарі" попросили експертів пояснити, що і чому відбувається в "ДНР". Фахівці розповіли, чи може українська сторона якось вплинути в ОРДЛО свавілля, що діється, адже місцевих жителів (і дітей в тому числі) все більше намагаються "відсікти" від України (закриті КПВВ, роспаспортізація і т.п.).





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини