Головна Новини Політика внутрішня політика Кулеба заявив, що Путін уже веде війну не лише проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

Кулеба заявив, що Путін уже веде війну не лише проти України

Дмитро Кулеба вважає, що Путін вже не сподівається на "корисних ідіотів" на Заході

3 жовтня 2022, 11:15
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін сьогодні веде війну вже не лише проти України, а й проти всього цивілізованого світу. Путинський режим використовує продовольство та енергоресурси як зброю у своїй війні. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю "РБК-Україна" заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

Кулеба заявив, що Путін уже веде війну не лише проти України

Дмитро Кулеба. Фото з відкритих джерел

Міністр зазначив, що тактика Кремля читається дуже просто – там, де Росія не може дістати ракетами та іншою військовою зброєю, там вона сподівається посіяти хаос, голод та створити проблеми в енергетичному секторі. На такі дії Путіна світ має дати адекватну відповідь, не дозволивши диктаторові влаштовувати такий шантаж.

Дмитро Кулеба вважає, що путінський режим стане набагато слабшим, якщо зіткнеться з новим тиском санкцій, ще більшою ізоляцією. Також Росія відчує великі проблеми, якщо Україна отримає ще більшу військову допомогу від союзників.

Глава МЗС зазначив, що Путін у своїх останніх заявах звертався не до України, Європи чи Північної Америки, а до Глобального Півдня.

"Це означає, що Росія вже не сподівається на "корисних ідіотів" на Заході чи тендітну позицію деяких європейських політиків", — наголосив Кулеба.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ексклюзивно для нашого видання експерти поділилися прогнозами на наступний тиждень : чого і чому чекатиме Україна в політичному, економічному, дипломатичному ракурсі.

Також видання "Коментарі" повідомляло — МЗС України у відповідь на "приєднання" до РФ "ДНР", "ЛНР", Херсонської та Запорізької областей закликало іноземні держави прискорити надання нашій державі всієї необхідної військової, економічної та фінансової допомоги, запровадити додаткові жорсткі санкції проти Росії, вигнати її з міжнародних організацій, а також підтримати ініціативу щодо створення Спеціального трибуналу щодо злочину агресії проти України. Якою є ймовірність, що заклик буде почутий? Що ще цивілізований світ може зробити, щоб покласти край російській агресії? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини