Головна Новини Політика внутрішня політика Кулеба: Критика вакцини CoviShield є безпідставною
commentss НОВИНИ Всі новини

Кулеба: Критика вакцини CoviShield є безпідставною

Кулеба заявив, що в МЗС аналізували хвилі звинувачень проти вакцини CoviShield

26 березня 2021, 13:57
Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що цілеспрямоана інформаційна атака на Covid-вакцину компанії CoviShield (AstraZeneca) відбувається в різних країнах світу, але є абсолютно безпідставною. Пауза в поставках цієї вакцини стосується не тільки України, а й інших країн світу. Про це міністр розповів на брифінгу 26 березня.

Кулеба: Критика вакцини CoviShield є безпідставною

Дмитро Кулеба - фото з відкритих джерел

"Я можу підтвердити, що критика вакцини CoviShield є безпідставною. Ми аналізували ці хвилі звинувачень. Є підстави вважати, що це цілеспрямована інформаційна атака саме на вакцину CoviShield, яка відбувається в різних країнах світу", — заявив Кулеба.

При цьому міністр подякував уряду Індії за поставку першої партії вакцини в Україну.

"Ми вже мали б отримати наступну партію, але зараз експорт вакцини з Індії поставлений на паузу. І це стосується не тільки України, а й інших країн (Канада, Бразилія)", — підкреслив Кулеба.

Нагадаємо, що раніше Міністерство охорони здоров'я Канади розмістило на етикетках вакцин від коронавірусу AstraZeneca і Covishield попередження про те, що після ін'єкції вакциною можливі випадки тромбозу. Додатково до препарату випущено керівництво для медичних працівників і самих вакцинованих, в якому розказано, як правильно спостерігати за потенційно можливими симптомами після щеплення вакциною AstraZeneca.

А до цього AstraZeneca оновила своє дослідження щодо ефективності Covid-вакцини. Згідно з новими даними препарат ефективний на 76%. Компанія AstraZeneca надала інформацію, що її вакцина забезпечує надійний захист людей будь-якого віку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини