Кривонос прокоментував своє звільнення з посади заступника секретаря РНБО

Кривонос подякував президенту

Вже за годину після того, як на сайті глави української держави з'явилася інформація про те, що Сергій Кривонос звільнений з посади заступника Секретаря РНБО, політик сам прокоментував дану подію. Кривонос розповів, що на розгляді урядом знаходиться проект законодавчого акта про самооборону, в написанні якого він брав безпосередню участь. Екс-заступник Секретаря РНБО шкодує про те, що закон не був прийнятий до його звільнення.

"Можна звільнити з посади, але людини звільнити з людини не звільнити", - так закінчує пост Сергій Кривонос, після чого дякує Зеленського за "новорічний подарунок".

Так, відомо, що політики та блогери пов'язують звільнення Сергія Кривоноса з посади після того, як політик публічно розкритикував промову Володимира Зеленського про загальну мобілізацію у разі настання російської армії на Україну. Він аргументував свою критику тим, що перед тим, як закликати людей на війну, необхідно їх навчити засадам ведення бою, а не робити з народу України "гарматне м'ясо".


Раніше "Коментарі" писали про те, що глава української держави Володимир Зеленський звільнив з посади заступника Секретаря РНБО Сергія Кривоноса. Відповідний нормативний акт про звільнення політика був опублікований на сайті Офісу президента о 19.50.

Крім того, порталу стало відомо про те, що президент України Володимир Зеленський заявив, що в разі війни з Росією в Україні будуть воювати все - мобілізувати збираються і чоловіків, і жінок. Заява президента і можливість відкритої війни з РФ проаналізували для порталу "Коментарі" експерти.