Головна Новини Політика внутрішня політика Кравчук зробив заяву про Медведчука: "Він бореться не за канали"
commentss НОВИНИ Всі новини

Кравчук зробив заяву про Медведчука: "Він бореться не за канали"

Вся його діяльність спрямована на одне

10 лютого 2021, 11:30 comments1974
Поділіться публікацією:

Глава української делегації в мінській ТКГ і перший президент України Леонід Кравчук зробив гучну заяву про нардепа Віктора Медведчука, сказавши що той бореться не за телеканали 112, NewsOne і Zik, що потрапили під санкції, а працює проти України. Про це Кравчук повідомив в інтерв'ю виданню "Гордон".

Кравчук зробив заяву про Медведчука: "Він бореться не за канали"

Кравчук. Фото: Google

За словами Кравчука, Медведчук займається лукавством, коли називає себе саме українським політиком, адже вся його діяльність спрямована, перш за все проти України.

Перший президент зробив такий висновок після перегляду інтерв'ю Медведчука російському пропагандистському каналу "Russia Today", де Медведчук, зокрема, назвав Україну "штучно скроєною територією".

Він зазначив, що Медведчук веде боротьбу не за свої телеканали, які потрапили під санкції, а проти української держави, при цьому вдаючи українським політиком.

Кравчук заявив, що в Україні потрібно жорстко та ефективно протистояти всім, хто завдає шкоди державі. Він підкреслив, що уявна опозиція є ворогом українського народу.

Також він сказав, що всі, хто здає і продає Україну, набиваючи кишені повинні бути вигнані з країни або змушені жити за її законами. Він заявив, що час постійних маніпуляцій поняттям демократії пройшов, адже демократія — це верховенство закону для кожного.

Леонід Кравчук очолює українську делегацію в мінській ТКГ з липня 2020 року. Він замінив на цій посаді другого президента України Леоніда Кучму, який був главою делегації з 2015 по 2018 і з 2019 по 2020 роки.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Резніков підтримав Кравчука з приводу обстрілу на Донбасі.

Читайте також про плани Кремля щодо повного захоплення Донбасу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Валентин

26 березня 2021, 14:08

Валентин, ..Микола...Конечно так. В Европу захотели.....БачИлЫ очИ, шо бралЫ....

Валентин

18 березня 2021, 18:55

Старый мерзкий цап....Ведь ты все начал. С твоего правления , Украина покатилась вниз, будучи пятой экономикой в Европе. Черноморское пароходство помнишь...? Приспособленец, и настоящий ВРАГ Украины, который повел Украину на убой

Микола

10 лютого 2021, 14:58

А зеленський зі своєю сворою "слуг" сатани не знащує Україну, не мордує населення астрономічними тарифами, не набиває свої кармани, розграбовучуї землю, надра, стратегічні підприємства?


Новини