Головна Новини Політика внутрішня політика "Короля контрабанди" Альперина позбавили громадянства України - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

"Короля контрабанди" Альперина позбавили громадянства України - ЗМІ

Раніше Вадим Альперін після арешту свого елітного автомобіля домігся переоформлення його на приватну фірму, яку сам же і контролює

15 квітня 2021, 00:30
Поділіться публікацією:

В уряді України поінформували про позбавлення громадянства України двох фігурантів списку санкцій РНБОУ, яких звинувачують в причетності до контрабанди.

"Короля контрабанди" Альперина позбавили громадянства України - ЗМІ

Вадим Альперін (фото з відкритих джерел)

"Мова йде про Вадима Альперін (громадянство Ізраїлю) і Олександрі Ерімічуке (громадянство Румунії)", — уточнив співрозмовник РБК-Україна в Кабінеті Міністрів.

За його інформацією, вже готується процедура депортації цих колишніх громадян України.

Раніше Вадим Альперін після арешту свого елітного автомобіля домігся переоформлення його на приватну фірму, яку сам же і контролює. Авто заарештували в грудні 2019 року, а через два дні сервісний центр МВС перереєстрував його на ТОВ "Фінод". Нібито Альперін продав машину. Але, як виявили прокурори, фірма належить йому ж.

Нагадаємо, українські прикордонники в черговий раз запобігли незаконному ввезенню іноземних товарів в країну. Про вилучення рекордної партії контрабандного какао-порошку повідомляється на сайті Державної прикордонної служби України. Пункт пропуску "Ягодин", через який в країну вже неодноразово намагаються доставити незареєстровані товари, знову став "героєм дня". Дотримуючись правил, українські прикордонники вирішили ретельніше перевірити один з автомобілів, який їхав з Польщі.

Раніше портал "Коментарі" писав, що президент України Володимир Зеленський своїм указом ввів в дію рішення РНБО, яке передбачає введення санкцій проти осіб, визнаних контрабандистами за результатами проведеного спецслужбами розслідування. Адвокат, правозахисник, народний депутат VIII скликання, експерт Українського інституту майбутнього Андрій Помазанов впевнений, що однією з причин, по якій час перебування Зеленського на посаді президента точно запам'ятається українцям, — це кількість проведених засідань РНБО і прийнятих на таких засіданнях рішень.





 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sexx

14 квітня 2021, 23:51

СEKС Знакoмcтвa: Бeсплaтно, Анoнимнo, без Шлюx и cодeржанoк, все фoтки рeальные, а дeвки Бeзоткaзные. Вoт сaйт ----- http://bit.do/cexs


Новини