Головна Новини Політика внутрішня політика Корбан не очолює тероборону Дніпра, - начальник регіонального управління ТрО «Схід» (ДОКУМЕНТ)
commentss НОВИНИ Всі новини

Корбан не очолює тероборону Дніпра, - начальник регіонального управління ТрО «Схід» (ДОКУМЕНТ)

Геннадій Корбан до лав Збройних Сил України не призивався та на керівні посади не призначався

29 липня 2022, 16:54 comments1858
Поділіться публікацією:

Генадій Корбан  до лав Збройних Сил України не призивався та на керівні посади не призначався, а тероборону Дніпра очолює інша людина. Про це на журналістський запит повідомив начальник регіонального управління ТрО "Схід", полковник Валерій Курач.

Корбан не очолює тероборону Дніпра, - начальник регіонального управління ТрО «Схід» (ДОКУМЕНТ)

Генадій Корбан

"Об’єднаний штаб територіальної оборони підпорядковується командувачу оперативного угруповання військ “Дніпро” оперативно-стратегічного угруповання військ “Хортиця”. Пан КОРБАН Г.О. (1970 р.н.) до лав Збройних Сил України не призивався та на керівні посади в Збройних Силах України не призначався. В разі виникнення інших питань стосовно пана Корбана Г.О. пропоную Вам звернутися до Дніпропетровської обласної військової адміністрації та Дніпровської міської ради", — сказано в офіційній відповіді військових.

Корбан не очолює тероборону Дніпра, - начальник регіонального управління ТрО «Схід» (ДОКУМЕНТ) - фото 2

Як повідомлялося раніше, президент Володимир Зеленський позбавив Геннадія Корбана громадянства України, якого ЗМІ назвали "очільником тероборони Дніпра".  Згодом дніпровський активіст Михайло Корольов, який зараз воює у лавах Національної гвардії, заявив, що Корбан не є керівником територіальної оборони міста Дніпро, а лише очолює громадську організацію зі схожою назвою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

yuri

29 липня 2022, 23:47

выходит аферист?

Василий Иванович

29 липня 2022, 20:30

Шапито-95 отмазывается. Корбан с самого начала войны активно участвовал в организации, финансировании обороны. Просто не ложился под квартал-95. Ким Чен Зел зачистил всезх конкурентов и всех возможных спонсоров конкурентов. Что будет делать с электоратом? Призывать и посылать в мясорубку?


Новини