Головна Новини Політика внутрішня політика Конкурсна комісія знову не вибрала голову САП: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Конкурсна комісія знову не вибрала голову САП: подробиці

Комісії знову забракло голосів, що вибрати прокурора САП

25 грудня 2021, 00:20
Поділіться публікацією:

Представники конкурсної комісії знову не вибрали керівника, який має очолити Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру. Аби затвердити переможця, в комісії забракло  голосів. Про це інформує "Суспільне", оприлюднивши інформацію, яка транслювалась під час роботи комісії.

Конкурсна комісія знову не вибрала голову САП: подробиці

Комісія знову провалила голосування (фото з відкритих джерел)

Зокрема, представники комісії, яка організовувала конкурс з обрання очільника САП, їм не вистачило певну кількість голосів, яка потрібна, щоб обрати керівника антикорупційного відомства.

Одна з оприлюднених причини – це узгодження з Офісом прокурора кількох важливих питань. Одне з них – наявність допуска до державної таємниці у кандидатів.

 Важливо, що 21 грудня представники цього громадського органу з аналогічної причини не змогли отримати певної кількості голосів за одного з кандидатів – проти голосували майже всі члени комісії від парламенту.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що як відреагували посли G7 на відхилення комісією кандидатури на посаду керівника САП.Керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури так і не можуть досі призначити, повідомляється, що відбувся зрив під час добору кандидатів на цю посаду. Реакцію послів G7 на ці події опубліковано на сторінці представників Великобританії в Групі підтримки послів G7 у Twitter. В повідомленні зазначено, що посли G7 відчувають розчарування щодо відмови відбіркової комісії призначити кандидата на посаду керівника прокуратури. На думку послів, затримка з визначенням очільника відомства невиправдана. Тому в спільній заяві вони закликали відбіркову комісію якомога швидше визначитися з кандидатом й призначити його на посаду.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини