Головна Новини Політика внутрішня політика Комаровський таки зізнався, що Ахметов був на дні народження Шустера
commentss НОВИНИ Всі новини

Комаровський таки зізнався, що Ахметов був на дні народження Шустера

Олігарх Ахметов виголосив на честь іменинника “неймовірний тост”

3 грудня 2021, 23:42 comments1220
Поділіться публікацією:

Найбагатший житель України Рінат Ахметов був присутній на дні народження популярного тележурналіста Савіка Шустера, яке він відзначав у Литві. Після того, як була опублікована світлина з цієї події, яка викликала чималий резонанс, стало відомо, що на особистому святі телезірки української політики  були замічені колишній міністр МВС Арсен Аваков, відомий медик Євген Комаровський, засновник відомого медіа  Дмитро Гордон та політичний діяч  Володимир Гройсман. 

Комаровський таки зізнався, що Ахметов був на дні народження Шустера

Лікар розповів про день народження ведучого Фото: Facebook / Arsen Avakov

 Відомий олігарх поздоровив з особистим святом Шустера. Про це в коментарі “Новому изданию” розповів один із запрошених – доктор Євген Комаровський.

 Він розповів, що Ахметов виголосив тост імениннику.

Як зазначив Комаровський, власник  українських медіа та великих статків озвучив неймовірний тост, бажаючи здоров’я людині, яка обходиться йому дуже дорого. Саме з тієї причини, що телеведучий  ніякі теми з ним не погоджує і робить, що вважає за потрібне. Після цього на Ахметова робить наїзди влада і він втрачає гроші.

Після цього тосту олігарх покинув веселе товариство.

Важливо, що 22 листопада, не спростовуючи  чуток про те, що створений новий політичний проект,  Арсен Аваков виставив фото з Гордоном, Комаровським, Шустером і Гройсманом.  

При цьому, “Українська правда” оприлюднила розслідування, висунувши можливу версію, що  Ахметов міг використати день народження Шустера, щоб переговорити  з потенційними кандидатами, які  зможуть стати супротивниками  для діючого президента  Володимира Зеленського.

 В цьому випадку доктор Комаровський висловив своє обурення, висловившись за допомогою слів ненормативної лексики.

“Поїхали до Вільнюса, щоб обрати президента. А нахр*на їхати до Вільнюса? Що, не можна зустрітись у Кончі-Заспі, щоб щось обговорити? Що за дурняк взагалі?” — емоційно говорив він.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Вільнюсі Ахметов міг вести переговори про зміну чинної влади — розслідування

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини